Cuina curiosa

 • El menjar amb sentiments
  Veure vídeo

  El menjar amb sentiments

  Aquest compte de YouTube ens mostra la cara més humana del menjar. Animen tota mena d'aliments i són d'allò més adorables, hi ha fins i tot alguna història que emociona.

 • El plaer de veure el menjar
  Veure vídeo

  El plaer de veure el menjar

  El plaer del menjar ja no és només tastar-lo sinó també veure'l. El perfil d'Instagram de la Montse ho té tot: s'hi han unit el seu talent per la cuina i la fotografia, i ara veure les seves fotos fa venir molta gana.

 • Xef amb les idees clares
  Veure vídeo

  Xef amb les idees clares

  El Roman té només dos anys i ja és tot un xef. Té el seu propi canal de YouTube i, tot i que encara li falten tècnica i pulcritud, veient-lo cuinar és inevitable pensar que segur que arribarà ben lluny.

 • El cuiner més solidari
  Veure vídeo

  El cuiner més solidari

  És Grandpa Kitchen, un avi de l'Índia que és conegut per la seva cuina. Prepara tota mena de plats en quantitats industrials i veure'l cuinar és d'allò més plaent. I ho és encara més sabent per què cuina grans quantitats.

 • El plaer de veure cuinar
  Veure vídeo

  El plaer de veure cuinar

  En un món en què tot va cada cop més ràpid, a aquest canal de YouTube ens porten una mica de calma. Cuinen al bosc, amb ingredients naturals i sense gens de pressa. Veure els seus vídeos és tota una experiència sensorial. Aquests plats es mengen per la vista i l'oïda.

 • La cuina, el secret de la longevitat
  Veure vídeo

  La cuina, el secret de la longevitat

  Diuen que com el menjar de l'àvia no n'hi ha cap. Els autors d'aquest canal de YouTube ho tenen clar, i es dediquen a penjar vídeos d'àvies japoneses cuinant. La cura i calma amb què cuinen és digna de veure i ens apropa a conèixer els seus secrets per ser les àvies més longeves del món.

 • El sushi més exclusiu de la ciutat
  Veure vídeo

  El sushi més exclusiu de la ciutat

  Si vas a Nova York, no pots oblidar-te de passar pel Sushi Noz. Només vuit persones són les afortunades cada dia de poder tastar el seu menú preparat durant una jornada de 18 h. Ganivets acabats d'afilar, peix acabat d'arribar i molta delicadesa en la seva preparació són la clau d'aquest exitós i exclusiu restaurant.