Artistes increïbles

 • El feminisme a les xarxes
  Veure vídeo

  El feminisme a les xarxes

  Les xarxes s'han convertit en un molt bon altaveu per la lluita feminista. Les xarxes han permès que moltes feministes comparteixin la seva feina i les seves reivindicacions. Lola Vendetta i Eres una Caca en són dos dels exemples i s'han ajuntat per parlar-nos de les xarxes i la seva feina.

 • El fan dels bancs
  Veure vídeo

  El fan dels bancs

  Hi ha fanàtics de tota mena de coses. Daniel Koren ho és dels bancs i ens ensenya com es veu la vida des d'aquests.

 • Caçadors de llum
  Veure vídeo

  Caçadors de llum

  La fotografia és meravellosa perquè ens permet apreciar coses que no podem veure en temps real. Un exemple són els fisiogrames, una tècnica fotogràfica que permet captar les ones lumíniques.

 • Miniestrella de la música
  Veure vídeo

  Miniestrella de la música

  Claire Crosby amb només 3 anys va aconseguir enamorar les xarxes fent un duet amb el seu pare. Ella no entén la seva fama, però segur que la seva veu la seguirà portant ben lluny.

 • El Terminator a la vida real
  Veure vídeo

  El Terminator a la vida real

  Què faries si et trobessis l'autèntic Terminator pel carrer? Segurament, alguna cosa semblant a aquestes persones que es van trobar parlant amb Arnold Schwarzenegger.

 • Paper, boli i carrer
  Veure vídeo

  Paper, boli i carrer

  Hi ha artistes capaços de donar vida als dibuixos en paper, i aquest n'és un.

 • El dia més especial... i mogut
  Veure vídeo

  El dia més especial... i mogut

  Diuen que el dia del teu casament és un dels més especials, i hi ha qui s'ho pren al peu de la lletra i fa una celebració que no oblidarà mai. Ara és tendència substituir el clàssic ball de parella per tota una coreografia digna d'un professional.

 • El nen astronauta
  Veure vídeo

  El nen astronauta

  Els pares i les mares a vegades han de ser molt creatius i creatives perquè els nens s'enfrontin amb les primeres vacunes. És el cas d'aquest fotògraf que va trobar la solució perquè el seu fill no tingués por d'anar al metge i, a la vegada, va acabar trobant inspiració per al que s'ha convertit en un gran projecte fotogràfic.

 • La contorsionista bromista
  Veure vídeo

  La contorsionista bromista

  Veure Georgia Bryan fa pensar que fer contorsions és fàcil perquè fa tota mena de postures sense cap mena de dificultat. I no es conforma amb això: també li agrada passejar les seves postures per aquells llocs on no esperes trobar-hi algú doblegant-se.

 • El John Lenon del metro
  Veure vídeo

  El John Lenon del metro

  El talent sempre crida l'atenció i no cal ser una superestrella perquè et surtin imitadors. És el cas del conegut com el John Lennon del metro, a qui tenir un imitador li va sortir car, però gràcies a les xarxes i l'estima dels veïns va poder tornar a tocar al seu lloc.

 • Música sostenible
  Veure vídeo

  Música sostenible

  Per fer música només cal talent, no calen molts diners per comprar-se un instrument. Aquest músic de Londres demostra que cal ben poc per poder fer música.

 • La productora audiovisual del "Malamente"
  Veure vídeo

  La productora audiovisual del "Malamente"

  El talent que hi ha al nostre país és molt. La productora audiovisual Canada n'és exemple. Va néixer el 2008 en plena crisi econòmica però això no els va fer fracassar. Ara, són coneguts a escala internacional i han produït peces molt reproduïdes, com el videoclip de "Malamente" de Rosalía.

 • La festa de les llums
  Veure vídeo

  La festa de les llums

  Cada desembre Lió es converteix a les nits en la ciutat de les llums. Els espectacles visuals que creen són dignes d'anar a veure en persona.

 • L'il·lustrador Javi Jaén
  Veure vídeo

  L'il·lustrador Javi Jaén

  El Javi Jaén és un d'aquells artistes gràfics dels quals val la pena seguir-li la pista. La seva feina no et deixa mai indiferent, transforma emocions o idees en imatges impactants. I ens demostra que les notes no ho són tot, una feina que va suspendre a la carrera el va portar a no deixar de treballar.

 • El fotògraf nòmada
  Veure vídeo

  El fotògraf nòmada

  En Kike Arnaiz es va adonar que la seva feina podria fer-la des de qualsevol lloc del món i, des de llavors, va començar un viatge que encara no ha acabat. Si penses que passar-se la vida viatjant no és possible només has de veure els seus vídeos perquè et demostri el contrari.