Addictes a l'adrenalina

 • La nedadora més precoç
  Veure vídeo

  La nedadora més precoç

  L'Elizabeth va començar a nedar abans que a caminar. Ara té molts seguidors de les seves cabussades, i és que per ella la vida és molt més divertida si hi afegeixes aigua.

 • El militar fanàtic de la cal·listènia
  Veure vídeo

  El militar fanàtic de la cal·listènia

  Miachael Eckert és un militar que passa més estona penjat que molts micos. És tan fort que és capaç d'aixecar el seu propi pes amb només dos dits.

 • L'esquí més calent
  Veure vídeo

  L'esquí més calent

  Sempre ens han dit que no s'ha de jugar amb foc, però hi ha adults que no ho han après mai. És el cas d'aquests amics que es dediquen a saltar arbres cremats damunt dels esquís.

 • La volta al món en bicicleta
  Veure vídeo

  La volta al món en bicicleta

  Cadascú té els seus objectius a la vida, però n'hi ha de més o menys bojos. El del Iohan és prou boig: s'ha proposat recórrer tot el món en bicicleta. De moment, ja porta una bona ruta i, per tot el que està trobant pel camí, fa ganes de marxar amb ell una temporada.

 • Nedador extrem
  Veure vídeo

  Nedador extrem

  Amb 62 anys ningú l'atura, ha passat més temps a l'aigua que a terra. Té diversos records Guinness per fites com nedar durant dies tot el riu Mississipí i demà qui sap que farà. Per ell, el riu és el seu refugi i sembla que ho seguirà sent molts anys més perquè és incansable.

 • Micos humans
  Veure vídeo

  Micos humans

  El que els nostres antecessors fan pels arbres ens requereix ara molt entrenament. I és que cal molta força per practicar la cal·listènia, un esport a l'aire lliure que consisteix a fer tota mena de piruetes en barres de ferro. No sembla tan difícil, però ho és.

 • Les planxes més espectaculars
  Veure vídeo

  Les planxes més espectaculars

  Caure de planxa sense voler a la piscina fa mal i això fa pensar que fer-ho conscientment és de bojos. La realitat és que existeix un concurs de salts en planxa i les altures des de les quals es llencen fan mal de veure-les.

 • Campionat de tall de troncs
  Veure vídeo

  Campionat de tall de troncs

  Quan penses que ja ho has vist tot descobreixes que a Austràlia existeix un concurs internacional de tall de troncs.

 • A 139 metres sota l'aigua
  Veure vídeo

  A 139 metres sota l'aigua

  El Guillaume Néry no té res a envejar a alguns peixos i és que ha aconseguit baixar fins a 139 metres dins l'aigua. Té una tècnica impressionant.

 • Cotxe volador
  Veure vídeo

  Cotxe volador

  Saltar en paracaigudes és prou arriscat, però hi ha qui encara en vol més. És el cas d'aquest grup, que han decidit provar el paracaigudisme sobre rodes.

 • El futbol no és cosa d'homes
  Veure vídeo

  El futbol no és cosa d'homes

  El futbol no és cosa només d'homes i mai ho ha estat, encara que les dones que hi juguen mai no hagin estat igual de valorades. Afortunadament les coses estan canviant i com a exemple tenim l'equip de futbol del Barça. Les jugadores expliquen la seva experiència i què cal perquè això no s'aturi.

 • Nen prodigi
  Veure vídeo

  Nen prodigi

  L'addicció a l'adrenalina del Marcus Kleveland va començar de ben petit. Aquest jove noruec va començar a fer snowboard quasi a la vegada que a caminar i això i el seu talent innat han fet que sigui un esportista d'elit molt reconegut.

 • Paracaigudisme extrem
  Veure vídeo

  Paracaigudisme extrem

  Craig Saucie ha portat el paracaigudisme a un altre nivell. No en tenia prou amb la dosi d'adrenalina que suposa tirar-se des d'un avió i ha decidit que seria una idea genial cremar el paracaigudes en ple vol. Per sort, sempre porta un as sota la màniga.

 • Patinatge sobre gel extrem
  Veure vídeo

  Patinatge sobre gel extrem

  El patinatge sobre gel professional és espectacular de veure, però el que fa aquest equip hongarès fora de la pista convencional és una altra cosa.

 • L'home de l'eterna joventut
  Veure vídeo

  L'home de l'eterna joventut

  No és més jove qui menys edat té, sinó qui més jove se sent. Això ho demostra aquest avi canadenc que, amb 91 anys, és conegut com a "Extrem Grandpa", i és que fa més esport que moltes persones joves. Això sí, fa goig de veure'l, i és que la vitalitat que transmet s'encomana.