Fake Night amb Josep Cuní

El Cuní és molt Cuní. Tots ho sabem. Però està preparat l'Oriol per entrevistar el Cuní? En el capítol d'avui veurem com ho intenta. Intentar-ho, ho intenta.

Entres multitud d'idees, l'Àlex i l'Ann li proposaran portar-lo a diferents llocs on es pugui sentir còmode i es deixi anar. Com, per exemple, una ràdio antiga, una peixateria o -¿per què, no?- enmig d'un hort, tot recollint mongetes i carbassons. Però l'Oriol no les té totes. El repte al que s'enfronta és majúscul i se sent encara més insegur del que és normal. Així que també demanarà consell a d'altres col·legues com ara en Manel Fuentes, ex presentador d'"El Matí de Catalunya Ràdio".

Gràcies a ells i a molts d'altres, l'Oriol anirà guanyant confiança i trobarà la fórmula per fer un programa interessant, divertit i original, però... Oh, sorpresa! A la tele, com a la vida, que qui paga mana. I, en aquest cas, la direcció de TVC està en mans de tres dones dures de pelar que no li posaran gens fàcil: l'Elisenda Carol, l'Elisenda Pineda i la Charlie Pee!

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3