Gala 2: arrenca la competició

Després de la gran sorpresa de la primera gala, en què tretze concursants, i no dotze, van tenir l'oportunitat de continuar la seva trajectòria al programa, comença l'autèntica competició eufòrica. Al plató de TV3 han sonat en directe grans temes d'empoderament femení com "Kings & Queens", d'Ava Max, novetats musicals com "LLYLM", de Rosalía, i èxits en català com "Loviu Baby" de Doctor Prats, i "Tu juru ju", de Julieta.

A banda dels números dels tretze concursants, han tornat les actuacions en directe d'artistes convidats. La cantant i compositora Judit Neddermann va presentar el seu nou treball discogràfic, "LAR".
També va tornar el favorit a la mecànica del programa, que gaudirà d'immunitat plena. Després de cada actuació, Elena Gadel, Carol Rovira i Lildami podien decidir si el concursant havia merescut seure a la cadira del favorit. Si el jurat considerava que una altra actuació ha superat l'anterior, el tron passarà a aquest concursant... i, efectivament, hi va haver ball de cadires. Qui va quedar assegut quan es van acabar tots els números, assegurant-se el pas a la gala següent i va poder triar els companys que li faran les segones veus al programa següent?
Com a novetat d'aquesta edició, només es podrà evitar la zona de perill aconseguint la majoria, i no la unanimitat, dels vots del jurat. És a dir, amb dos vots positius, el concursant podrà seguir endavant. Al final de les actuacions, torna a entrar en acció el VAR musical, des d'on Clara Luna i Jordi Cubino van enviar a la zona de perill qui consideren que va fallar fent les segones veus.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3