T2xC13 - Gala 10: camí a la semifinal

Qui guanyarà la segona edició d'"Eufòria"? Aquesta pregunta està cada vegada més a prop de resoldre's. I és que estem a punt d'entrar en la fase final del programa i només sis concursants, dels 16 que van començar l'aventura, han pogut accedir a la semifinal. Ja sabíem un dels noms, el de la Sofia, que la setmana passada va aconseguir immunitat per a dues gales gràcies al públic, que la va convertir en favorita a través dels seus vots. En aquesta desena gala, cinc concursants més s'han convertit en semifinalistes de l'edició.

A banda de preparar les seves actuacions durant la setmana, la Carla, l'Elena, la Jim, la Paula, la Sofia i el Tomàs han comunicat a la direcció del programa que pretenien fer una sorpresa. Així, doncs, durant la gala de divendres hem pogut descobrir què estaven tramant els eufòrics. El famós sobre d"Eufòria" no ha estat en mans del programa, sinó dels mateixos concursants. 
Guineu ha estat l'artista convidada presentant el seu últim single, "Què em passa? (No sé què faig)", i també hem rebut la visita de Mariona Escoda. La guanyadora de la primera edició d"Eufòria" es troba de gira del seu primer treball discogràfic, i ha fet una parada al plató de TV3 per presentar el single "Al ritme que jo canto".
Per primera vegada, les dues presentadores digitals, Nadine Romero i Carla Rubio, comparteixen espai. Ho han fet a "Eufòria: el podcast", que aquesta setmana s'ha dedicat a repassar la vida i els èxits d'una de les dives més importants de la música actual: Beyoncé.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3