Gala 1: torna l'eufòria!

A la primera gala, hi sonen èxits de totes les èpoques i gèneres musicals, des dels més actuals, com "Flowers", de Miley Cyrus, o "De l'1 al què", de The Tyets, fins a clàssics com "Suspicious Mind", d'Elvis Presley, o "Sweet Child O' Mine", de Guns N' Roses.

Els concursants pugen a l'escenari en grups de quatre. Cada un dels setze aspirants és la veu principal d'un gran número musical, mentre que la resta de membres del grup fa les segones veus. Un cop el grup ha interpretat tots els números musicals, reben les valoracions del jurat, que decideix les dues persones que se'n van a la zona de perill i les dues persones que se salven. 

D'aquesta manera, al final de la gala el jurat ha col·locat vuit concursants a la zona de perill. Però potser no en són els únics. Clara Luna i Jordi Cubino, que des del VAR musical han escoltat i analitzat atentament totes les actuacions, especialment les segones veus, decideixen si afegeixen algun altre aspirant a la zona de perill, o no. 

Un cop la Clara i el Jordi han valorat les actuacions, la resta de coaches, la Paula, el Dani i l'Albert, tenen un gran privilegi: treure alguns concursants de la zona de perill fins que hi queden sis aspirants. Valoren, sobretot, la posada en escena, la feina feta durant la setmana i el potencial artístic de cada un.

Aquests sis concursants són els que es posen en mans de l'audiència, que és l'encarregada de decidir, a través de les votacions, els dos concursants que han de continuar a "Eufòria". Malauradament, els quatre menys votats han d'abandonar la seva aventura musical.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3