TOTS ELS PROGRAMES

 • 48 hores amb Iniesta
  Veure vídeo
 • Messi rep la seva cinquena Bota d'Or: "Mai m'havia imaginat que arribaria tan lluny"
  Veure vídeo

  Messi rep la seva cinquena Bota d'Or: "Mai m'havia imaginat que arribaria tan lluny"

  El jugador blaugrana agraeix el premi als seus companys: "Són els millors del món en les seves posicions."

 • De camí a l'Everest. L'entrevista
  Veure vídeo
 • Sobre rodes
  Veure vídeo

  Sobre rodes

  "Sobre rodes" és un espectacle d'exhibició de patinatge artístic, protagonitzat per les patinadores onze vegades campiones del món del Club de Patinatge Artístic Olot (CPA Olot). Però en aquest espectacle, celebrat al pavelló municipal d'esports d'Olot, també hi participen altres clubs catalans que també han recollit reconeixements, tant internacionals com a tot l'estat: CPA Girona, CP Masnou, CP Bescanó, Reus Deportiu i el patinador en individual Pere Marsinyach. L'espectador podrà comprovar l'excepcional nivell del patinatge artístic català amb una posada en escena de primer nivell perquè les coreografies i el vestuari de les patinadores puguin lluir al màxim. El programa el presentaran Imma Pedemonte i Jordi Ramos, amb la realització de Sergi Lara i la producció de Francesc Ortega. El programa ha tingut la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot.

 • Jocs fiscals
  Veure vídeo

  Jocs fiscals

  "Jocs fiscals" explica els casos de frau fiscal de Leo Messi i Cristiano Ronaldo a partir del tractament mediàtic que n'han fet els diaris esportius de Barcelona i de Madrid. Hi participen Emili Gispert, director de "L'Esportiu"; Santi Nolla, director de "Mundo Deportivo"; Ernest Folch, director de "Sport"; Alfredo Relaño, director de l'"As"; Juan Ignacio Gallardo, director de "Marca"; Kike Marín, cap d'esports d'"El Confidencial"; Orfeo Suárez, periodista d'"El Mundo" i Ramon Besa, cap d'esports d'"El País" a Barcelona. També comptarà amb les valoracions de Josep Riba, advocat i professor de Dret Penal a la UAB; Lluís Alonso, catedràtic de Dret Tributari, i Meritxell Obiols, "coach" i Màster en Intel·ligència Emocional. A través de les reflexions de tots ells, s'analitzarà l'origen, diferent, que han tingut els dos casos. Mentre que el cas Messi té el punt de partida en una investigació de la fiscalia, el cas de Cristiano es destapa a través d'una investigació periodística. Els periodistes també detallaran les pressions que s'han fet des de la presidència del Reial Madrid per evitar, per exemple, la foto de portada de Cristiano Ronaldo vestint la samarreta del Reial Madrid quan la fiscalia va decidir investigar-lo. Però les diferències en la manera com s'han tractat el cas Messi i el cas Cristiano van més enllà de la premsa i han arribat fins al govern; Cristóbal Montoro, ministre d'Hisenda, va sortir a demanar la presumpció d'innocència del jugador del Reial Madrid, però no ho va fer mai per Messi que, curiosament, va ser objecte d'un gran acarnissament durant el seu judici. Un documental de: Xavier Torres, Jesús Muñoz, Joan Buixeda i Santi Padró. Amb la producció d'Anna López, Lorena García, Martina Bisbal i Ferran Martínez. Imatge: David Roig. Muntatge: Juan Serrano i Francesc Aubert.

 • Voluntaris per sempre
  Veure vídeo
 • Wembley: l'inici de tot
  Veure vídeo

  Wembley: l'inici de tot

  "Wembley: l'inici de tot" és un documental del departament d'Esports que recorda el 25è aniversari de la primera Copa d'Europa que va guanyar el FC Barcelona el 20 de maig del 1992. Durant 50 minuts i a través dels records d'alguns dels grans protagonistes d'aquella fita, s'expliquen els detalls principals de l'estil de joc que va aconseguir implementar Johan Cruyff al seu Dream Team i que ha culminat amb el gran canvi de mentalitat dels aficionats del Barça.

 • Marcats per l'adeu del Lucho
  Veure vídeo
 • Marcats per Tamudo
  Veure vídeo

  Marcats per Tamudo

 • Dani Alves, personal i intransferible
  Veure vídeo
 • La festa del doblet
  Veure vídeo

  La festa del doblet

  Festa de celebració des del Camp Nou dels títols de Lliga i Copa aconseguits pel Barça aquesta temporada

 • Marcats per Xavi Converses
  Veure vídeo
 • De camí cap a Milà
  Veure vídeo

  De camí cap a Milà

  Recorregut amb imatges dels partits i declaracions del camí del Barça en l'edició del 2016 de la Champions.

 • La gala de la Pilota d'Or
  Veure vídeo

  La gala de la Pilota d'Or

  Transmissió de la gala d'entrega de la Pilota d'Or.

 • Marcats per Xavi
  Veure vídeo

  Marcats per Xavi

  Aquí podeu tornar a veure el programa especial "Marcats per Xavi", que s'endinsa en la nova vida a Qatar de Xavi Hernández, el futbolista que més vegades s'ha vestit amb la samarreta del Barça a la seva història