Way Away, per programar un viatge, pas a pas

S'acosta l'estiu i el temps de vacances.

Si els atabala planificar un viatge, una bona opció pot ser Way Away. En aquesta web podem triar entre més de 60 rutes de tots els continents i adaptar-les al temps del qual disposem.

Per exemple, els ve de gust una escapada a Venècia de, posem, tres dies? Doncs apa! Primer ens apareix un mapa i un resum del que podem fer en cada jornada. I en la línia superior, pestanyes amb informació sobre com arribar-hi, com moure's o on dormir. Després, en cada un dels dies trobem suggeriments sobre què visitar i on menjar, amb preus, adreces i horaris de tot.

Els responsables de la web asseguren que tot el que recomanen ho han provat ells mateixos. Way Away té cinc anys d'experiència, i ara acaba de convertir-se, també, en una app. L'aplicació és gratuïta, però s'ha de pagar si es volen descarregar les rutes i mapes a l'smartphone o a la tauleta: 4,99 euros en el cas de les ciutats i 9,95 euros per als països.

Els fundadors de Way Away són Belén Cañete i Pedro Armangué, exdirectius de màrqueting que van deixar les seves feines per fer la volta al món. A la seva web volen compartir la seva experiència amb tothom i fer-nos una mica més fàcil la feina de programar un viatge.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3