Squid App, notícies personalitzades

Comencem amb una novetat. Acaba d'arribar a Catalunya, i en català, Squid App, pensada per estar al dia de les notícies que ens interessin més.

Per començar, hem de triar la versió que preferim de Squid App, entre nou llengües possibles. A continuació, la personifiquem, marcant els temes favorits. N'hi ha molts per triar. I d'alguns, com ara el futbol, es despleguen encara més opcions, per exemple, els equips preferits. També podem marcar el territori o les ciutats de les quals volem estar ben informats. I ja podem començar.

L'aplicació, que és gratuïta, ens porta notícies publicades per diferents mitjans de comunicació, en la llengua que haguem triat. Lliscant amb el dit d'esquerra a dreta ens movem d'un tema a l'altre, i clicant al titular ens porta a la notícia original, que podem personalitzar i compartir a les xarxes socials.

Com diuen els responsables de l'aplicació, desenvolupada per Njuice AB, permet a l'usuari convertir-se en el seu propi cap de redacció. Està disponible tant a la Play Store, com a l'App Store.

Squid App va néixer a Suècia aquest any. Es va estendre a Itàlia, França i Polònia, a més de tenir una versió internacional en anglès, i la setmana passada va desembarcar a Espanya, en castellà i català, i al Regne Unit, Alemanya i Holanda. 

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3