SiiDON, tota la informació d'interès per als discapacitats d'origen neurològic

Com s'obté el reconeixement del grau de discapacitat? ... Quines beques o ajudes hi ha per a l'accés a la universitat de persones amb discapacitat? ... On es pot treure el carnet de conduir adaptat?

Aquestes i moltes altres preguntes tenen resposta a la web SiiDON, el portal dinàmic i interactiu creat per l'Institut Guttmann per acollir tota la informació d'interès per a les persones afectades d'una discapacitat d'origen neurològic.

Cinc grans apartats permeten una navegació ràpida i eficaç, a la recerca del tema que ens interessi: com ara aspectes legals, autonomia personal i inclusió social, documentació, empoderament o tauler d'oportunitats. Aquest últim, a més, té un accés destacat, on trobem informació sobre vehicles, habitatge o ofertes i demandes laborals, i on també podem publicar anuncis.

La web va néixer a finals del 2017 i està disponible en català i castellà. S'adreça a les persones amb discapacitat, i també als familiars, cuidadors, professionals i, en general, a tota la societat.

L'Institut Guttmann de Badalona és un hospital especialitzat en el tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral adquirit o una altra discapacitat de origen neurològic.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3