Propostes per celebrar la Castanyada

Celebrem la Castanyada... amb l'ajuda d'internet.

Al blog Petit Explorador, per exemple, ens proposen cinc suggeriments d'activitats i sortides per fer amb nens el dia de Tots Sants. Des d'una castanyada en una granja fins a una visita a un parc d'aventures molt especial.

I, pels que prefereixin quedar-se a casa fent panellets, al mateix blog hi trobaran la recepta bàsica, adequada per a nens .

Una altra recepta de panellets , però en aquest cas amb l'explicació en vídeo, pas a pas, és la que hem trobat a la web Adolescents.cat . Per triomfar aquesta Castanyada, ens diuen, només cal seguir les senzilles instruccions de Núria Codina per fer panellets de pinyons, d'ametlla i de codonyat.

I per acabar d'entretenir els nens, una concessió a la moda de Halloween, cada cop més present a les llars. A la web totnens.cat, ens donen un munt d'idees per decorar terroríficament fins a l'últim racó de casa. Gots de plàstic, pots de vidre, cartolines... qualsevol cosa que tinguem a mà es pot convertir en un petit monstre. Fins i tot podem fer uns aperitius de por, per compartir amb les castanyes, els moniatos i els panellets.

I per si necessiteu més inspiració, al web educacioilestic.cat van penjar-hi, fa tres anys, 25 enllaços a webs amb propostes de decoració de Halloween amb manualitats. 

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3