Per trobar companys de viatge

Tenen ganes d'anar a passar el Nadal a Cuba i volen compartir el viatge per estalviar despeses? Aquí hi ha una parella que busca el mateix.

S'estimen més Bali, o Austràlia, o el Senegal? Són altres de les moltes propostes que ja es poden trobar a nomadizers.com, una nova web basada en l'aventura que suposa fer un viatge compartit amb desconeguts amb els mateixos interessos.

Es pot explorar a la recerca del nostre viatge somiat o bé crear la nostra pròpia proposta i esperar que s'hi sumi algú. Es pot decidir el nombre màxim d'acompanyants que es busquen i només cal coincidir en la destinació i la data. Nomadizers és una iniciativa de tres emprenedors barcelonins, Aida Sinfreu, Myriam Ribera i Javier Granado, i està adreçada, sobretot, a joves d'entre 18 i 35 anys amb ganes de veure món i fer nous amics.

L'accés a la web és gratuït, i el model de negoci passa per cobrar per facilitar serveis extra, com ara els guies del viatge, i per obrir-se a agències de viatges perquè hi puguin fer les seves ofertes.

Aida Sinfreu, llicenciada en Periodisme per la UAB, és la responsable de comunicació; Myriam Ribera, llicenciada en Periodisme per la UAB, és la responsable de màrqueting, i Javier Granado, enginyer superior en Telecomunicacions per la UPC, és el responsable tecnològic i CEO de l'empresa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3