La nova app d'Esport3

La nova app d'Esport3

Els aficionats als esports tenen, des d'aquesta setmana, una eina imprescindible: la remodelada app del canal Esport3.

Ofereix una nova interfície de navegació més usable i entenedora. A més, s'amplien els continguts amb la integració dels programes esportius de Catalunya Ràdio.

Ara hi trobaran tota l'actualitat, minut a minut, dels seus esports i equips favorits, amb una atenció especial al Barça, l'Espanyol i el Girona. Podran accedir a les estadístiques de totes les competicions i clubs, amb un seguiment immediat de resultats i classificacions. I el que és més important, podran tornar a veure tots els programes i retransmissions esportives de TV3 i Catalunya Ràdio, amb la possibilitat de seguir-los també en directe.

Una altra de les novetats de la nova versió de l'app és que tant les emissions en directe com els vídeos a la carta es podran veure des dels televisors que tinguin connectat un dispositiu Airplay o Chromecast.

La renovada app d'Esports3 permetrà als usuaris accedir a les campanyes de participació promogudes des dels diversos programes. També es fa un pas endavant en accessibilitat d'aquesta nova app, ja que tota la interactivitat tàctil per a persones amb deficiències visuals està adaptada per a VoiceOver (d'iOS) i TalkBack (d'Android).
La nova versió de l'app d'Esport3 està disponible, tant per a la descàrrega com per a l'actualització, per a iOS i per a Android.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3