La nova App del Carnet del Super3

La nova App del Carnet del Super3

Atenció, súpers!.....

Aquesta és la nova app del carnet del Super3. La podeu portar al vostre mòbil o al dels pares. I permet fer un munt de coses. Per començar, pot ser el vostre carnet digital i podreu gaudir de tots els seus avantatges quan l'ensenyeu. També permet fer-vos socis, si encara no ho sou. I informar-vos de concursos, superactivitats, participacions o aniversaris! 

I no és l'única novetat d'aquesta setmana: el canal Super3 també ha renovat la seva web, super3.cat, adaptada per a mòbils i tauletes, plena de nous continguts i amb una imatge més atractiva. I, finalment, també teniu un nou canal a YouTube, on trobareu els vídeos dels vostres personatges favorits! Aquest nou canal oferirà els videoclips del Super3, els espectacles de la Festa dels Súpers, un recull dels millors gags de la família del Super3, així com les històries i les cançons del "Mic".

La nova aplicació s'afegeix a l'altra app del Super3, estrenada la tardor passada i enfocada en el consum de vídeo de les sèries i programes del canal. Aquesta aplicació per a mòbils i tauletes, guanyadora d'un premi a la darrera edició dels Premi Zapping, ofereix diferents opcions: els vídeos del canal (sèries i programes), l'oferta musical del Super3 i les versions en anglès de les millors sèries.

Els usuaris també podran trobar els vídeos desitjats a través d'un cercador. Finalment cal destacar l'opció de control parental que permet filtrar les sèries per franges d'edat i establir un màxim de temps de consum

Els programes i sèries del canal Super3 tenen un gran seguiment a Internet. 

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3