La cursa de microcotxes més esbojarrada

Els convidem ara a una cursa de cotxes com no l'han vist mai!

Els protagonistes d'aquest vídeo són cinc microcotxes, de la marca Hot Wheels, que reprodueixen vehicles famosos del cine i la televisió: el DeLoreant de "Retorn al futur", el Cotxe Fantàstic i el dels Caçafantasmes i les furgonetes de l'Equip A i de Scooby Doo! El circuit són 67 metres de pistes muntades per l'interior i l'exterior d'una casa. I la cursa sembla que no tingui regles, ja que està plena de trampes i sorpreses. 

Hi ha, per exemple, una rampa vertiginosa des de la teulada. El rodatge d'aquest vídeo va necessitar 7 càmeres i 3 dies de feina. Algunes de les imatges estan superalentides, creant un efecte espectacular, i d'altres estan gravades de forma subjectiva des d'un cotxe. 

Els autors juguen amb tota mena d'efectes especials, d'aigua i de foc, com si fos una autèntica pel·lícula d'acció. El líder de la cursa es va alternant a causa de diverses incidències, així que, si volen saber qui és el guanyador, hauran de veure el vídeo fins al final, perquè hi ha sorpreses.

Les cançons que se senten al llarg de la cursa són "Cereal Killa", de Blue Wednesday, i un "cover" de "Can you Blame me", de Matt & Kim, per Andrew Applepie. També podem veure un altre vídeo amb l'explicació de com es va fer el rodatge. L'autor, Mark Rober, té un canal a YouTube, amb molts altres vídeos. 
 

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3