La Cuina Violeta: receptes, fotos, música

Avui comencem amb tot un homenatge als sentits.

La Cuina Violeta by Nani Nolla és, fonamentalment, un blog de gastronomia. Si baixem per les seves últimes entrades, ens trobarem, per exemple, amb un original còctel, fet de vi escumós i fruites exòtiques, unes magdalenes amb cireres o un apetitós maridatge entre un pa de remolatxa i una sopa de ceba!


En cada recepta es donen les proporcions adequades dels ingredients i les instruccions detallades de com fer-la. Però, el que és més important, s'acompanya amb unes fotos que il·lustren algunes parts del procés... en aquest cas: la tria de les matèries primeres i el plat ja fet.
En el seu índex, en forma de núvol, hi veiem, d'un cop d'ull, tots els temes que ha tocat al llarg dels seus set anys d'història.


Busquem, per exemple, als arrossos, i comprovem com La Cuina Violeta, a més d'un blog culinari, és també un blog de bones fotografies. Ho comprovem a la recepta d'un autèntic i complet arròs a la cubana, en què trobem, a més, el tercer element del blog: la música. Cada recepta s'acompanya d'un particular fons musical, en aquest cas, un tema de Gloria Stefan.


Cançons, fotos i receptes són, doncs les propostes que fa la seva autora, Nani Nolla, amb la col·laboració de la seva neta, Violeta.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3