Han Solo, segons els fans

Han Solo, enmig d'un duel amb dos caça-recompenses, al més pur estil d'"El bo, el lleig i el dolent"?

Evidentment, això no es veu a la nova pel·lícula sobre el famós contrabandista galàctic que s'acaba d'estrenar. Ni tampoc això: Solo, pare de dues nenes, amb les quals escapa d'una persecució a bord del Falcó Mil·lenari. Ni això: Solo i Chewbacca convertits en les seves pròpies caricatures. Aquests són només alguns dels exemples del que s'anomena "fan films", és a dir, curtmetratges fets per aficionats, en aquest cas, al personatge de Han Solo.
Un dels més ben fets, i de més èxit a internet, és aquest: "Han Solo: un tracte de contrabandistes". Dura 13 minuts i combina l'acció amb l'humor, amb escenes de baralles o persecucions plenes d'efectes especials. Fins i tot l'actor té un cert aire de Harrison Ford. No en farem espòilers, però sí que direm que la trama va del rescat de Chewbacca, que està presoner. Ja l'han vist més de dos milions d'espectadors a la xarxa, tot un rècord que ja voldrien moltes pel·lícules professionals. Aquí podem veure el making of.
Aquest altre "fan film" recrea una escena que sí que és a la nova pel·lícula: la mítica partida de "sabaac" en què Solo guanya el Falcó Mil·lenari a Lando Calrissian.
I, deixant de banda Han Solo, però seguint a l'univers de "Star Wars", recomanem dos "fan films" recents de molt èxit i molt ben fets: "Darth Maul: Apprentice", amb més de 16 milions de visionats, i "The Last Padawan", que ha superat el milió de visionats.

 

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3