Escòcia des d'una bicicleta acrobàtica

I avui acabem retrobant un vell amic. Danny MacAskill és un dels ciclistes acrobàtics més famosos del món i la seva última aventura l'ha dut a Escòcia.

Concretament pels voltants d'Edimburg: "Wee day out". En paratges bucòlics, ell i la seva bicicleta protagonitzen els equilibris més inversemblants i els salts més increïbles, repetits des de diferents angles perquè es vegi bé que no hi ha ni trampa ni cartró.

El vídeo dura poc més de quatre minuts, però a continuació hi trobem algunes de les preses falses del rodatge. Impressiona veure quantes vegades MacAskill ha caigut a la recerca de la pirueta perfecta, i sorprèn el fet que mai s'hagi fet mal!.

Com tots els seus altres vídeos, aquest ha estat produït per la companyia Red Bull, que és el seu patrocinador oficial. El director ha estat Stu Thomson. Cal destacar, com a anècdota, l'aparició del pare del ciclista, que fa un petit "cameo" cap al final, en l'escena de l'estació de tren.

Si tenen curiositat per les altres aventures de MacAskill, poden veure la que va protagonitzar a les Canàries a finals de l'any passat: "Cascadia". O les dues de què vam parlar en anteriors espais: "The ridge", que el va dur a l'illa de Skye, i la que va protagonitzar en un món en miniatura: "Imagínate".

 

ALTRES ENLLAÇOS D'INTERÈS

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3