El tour virtual en 360 graus per tot l'estadi de l'Espanyol

Som al vestidor del Reial Club Deportiu Espanyol, un lloc que, habitualment, no es pot visitar.

Nosaltres hi podem tafanejar gràcies al nou servei de Google Street View, que acaba d'estrenar el seu tour virtual en 360 graus per l'RCDE Stadium.

Podem passar pel gimnàs i veure les màquines amb què s'entrenen els jugadors, passejar pels passadissos, on hi ha penjades totes les samarretes històriques de l'equip, i fins i tot entrar a la sala de premsa, decorada amb fotos de les grans estrelles del club periquito. L'enregistrament d'aquestes imatges es va fer amb una càmera especial, gairebé esfèrica, d'enregistrament en 360 graus. L'operador la porta sobre les espatlles, com una motxilla, i ha d'anar fent a peu tot el recorregut.

L'Espanyol és el primer equip d'Europa que permet l'accés de Street View a tot el seu terreny de joc, cosa que dona al visitant el mateix punt de vista que els jugadors durant un partit.

Així, els periquitos de tot el món poden visitar fins a l'últim racó del seu estadi sense moure's de casa. Aquest tour ha estat possible gràcies a la col·laboració del RCD Espanyol amb Google Street View i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat.

El tour permet observar el terreny de joc, la passarel·la, la coberta, els vestidors, la sala de premsa, l'auditori, la recepció VIP, la graderia, la tribuna presidencial, la zona executive, la zona corporate, la sala de juntes, la sala president, la porta d'oficines, la botiga, el passadís amb les samarretes històriques, la Sala Ricardo Zamora o el túnel de vestidors. També es pot fer un recorregut per la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3