El nou "dancedub" de la UVic, 60 coreografies en tres minuts

I avui acabem amb música.

Els protagonistes d'aquest "dancedub" són els alumnes, professors i treballadors de la Universitat de Vic. Han preparat 60 coreografies, de 19 formes de dansa, rodades en llocs diferents del seu campus, al ritme de la popular cançó "Up Town Funk", de Mark Ronson, interpretada per Bruno Mars.

L'objectiu és promoure la universitat d'una manera ben original, que ha suposat el treball en equip, el compromís i la creativitat de tot el col·lectiu. En total, en només tres minuts, hi apareixen 19 formes de dansa i de moviment: hip-hop, contemporani, bachata, salsa, ioga, dansa del ventre, rumba, malabars, country, lindy hop, clàssic, tango, percussió corporal, flamenc, patinatge artístic, escalada, gimnàstica rítmica, capoeira i balls de saló. La coordinació del videoclip ha anat a càrrec de l'Àrea de Màrqueting de la UVic i del Servei d'Audiovisuals UMedia.

Els responsables del vídeo declaren que la inspiració els va venir d'uns vídeos de Youtube que utilitzaven aquest tema com a base d'un muntatge d'escenes de pel·lícules, i dels quals ja els vam parlar en un anterior Espai Internet. El "dancedub" agafa el testimoni del "lipdub" que es va fer a la UVic fa sis anys, i del "bodydub" de fa tres anys.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3