El millor catàleg d'activitats escolars

Atenció, ara, a tots els professors. Activitum és la millor eina per ajudar-los a trobar activitats escolars engrescadores i didàctiques per als alumnes.

Suposem que estem estudiant els peixos a classe. Si posem al cercador d'Activitum aquesta paraula, un clic després tindrem a l'abast 17 suggeriments, entre els quals hi ha, per exemple, una visita al port d'Arenys de Mar, amb un munt de propostes. La fitxa ens indica a quins nivells està adreçada l'activitat, quan es fa, quants alumnes hi poden participar o quin cost té, així com totes les dades de contacte.

A més de triar per temes, ho podem fer per àrea de coneixement, tipus d'activitat, nivell educatiu i també per comarca. Activitum també ens permet fer recerques encara més dirigides, per mesos, preus, durada, accessibilitat i lloc de realització. Un veritable catàleg de coneixements més enllà de l'aula. 

Activitum es defineix com "una finestra a la cultura, la ciència, la natura i els valors" on "aprenem fent i contextualitzant, i també aprenem els uns dels altres". El cercador va guanyar, el setembre del 2016, un dels deu premis Joves Emprenedors Socials de la Universitat Europea de Madrid. Els fundadors són Marc i Cristina Búcar, de Sant Cugat del Vallès.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3