Divulcat.cat, totes les novetats científiques en català

Aquesta setmana ha nascut Divulcat.cat, el nou digital de divulgació científica en català, que anirà recollint els millors articles sobre tota l'actualitat en aquest camp.

És una iniciativa d'Enciclopèdia Catalana, i en són els autors una trentena d'experts de reconegut prestigi en diferents àmbits científics de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. Entre els primers articles publicats, per exemple, en trobem un del periodista de TV3 Xavier Duran sobre la relació entre la diabetis i les migranyes.

Divulcat.cat és un projecte obert a nous experts i investigadors amb la voluntat de créixer i ser un referent informatiu a la xarxa.

Divulcat es defineix com "un blog de blogs on cada científic disposa d'un blog on pot escriure articles amb total llibertat, amb la periodicitat i la llicència d'ús dels articles que cregui oportunes".

Enciclopèdia Catalana desenvolupa la plataforma i assisteix els científics en l'edició dels articles i en la correcció lingüística. La consulta i lectura de tots els articles és en obert i gratuïta.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3