TOTS ELS PROGRAMES

 • Entrevista amb Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació
  Veure vídeo

  Entrevista amb Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació

  Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació, valora positivament les xifres de l'atur del mes de juliol, es desvincula totalment dels negocis del fill gran de l'ex-president Pujol, Jordi Pujol Ferrussola, i assegura que els processos d'ajudicació de l'obra pública a Catalunya han estat impecables. Puig també es mostra partidari que ERC entri al govern per afrontar amb més garanties el repte de la consulta del 9N.

 • L'entrevista de l'estiu - Miquel Calçada
  Veure vídeo
 • Lluís Maria Corominas, a "L'entrevista de l'estiu"
  Veure vídeo

  Lluís Maria Corominas, a "L'entrevista de l'estiu"

  Lluís Maria Corominas, a "L'entrevista de l'estiu"

 • Alícia Sánchez Camacho - L'entrevista de l'estiu
  Veure vídeo

  Alícia Sánchez Camacho - L'entrevista de l'estiu

  Alícia Sánchez Camacho a "L'entrevista de l'estiu".

 • Joaquim Gay de Montellà, a "L'entrevista de l'estiu"
  Veure vídeo

  Joaquim Gay de Montellà, a "L'entrevista de l'estiu"

  Joaquim Gay de Montellà, a "L'entrevista de l'estiu"

 • José Montilla - L'entrevista de l'estiu - 28/07/2014
  Veure vídeo

  José Montilla - L'entrevista de l'estiu - 28/07/2014

  L'expresident de la Generalitat José Montilla ha dit a TV3 que se sent "sorprès i decebut" després de la confessió de Jordi Pujol que durant anys va mantenir un compte ocult en un paradís fiscal. Durant "L'entrevista de l'estiu" del canal 3/24, Montilla ha considerat que un cas com aquest fa mal a la política.

 • Rigau anuncia que 2.200 professors substituts passaran a ser interins
  Veure vídeo

  Rigau anuncia que 2.200 professors substituts passaran a ser interins

  La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha assegurat que, en el primer any d'aplicació de la LOMCE, el 75% de la plantilla de professors a Catalunya serà escollida en funció dels criteris que cada centre consideri més oportuns.

 • Joan Carles Gallego sobre la EPA: "Es crea ocupació precària i a temps parcial"
  Veure vídeo

  Joan Carles Gallego sobre la EPA: "Es crea ocupació precària i a temps parcial"

  El Secretari General de CC.OO. de Catalunya, Joan Carles Gallego, considera positives les dades del segon trimestre de l'Enquesta de Població Activa (EPA) fetes públiques avui i que indiquen un descens de les xifres de l'atur. Gallego considera bona la xifra a curt termini però adverteix que no consolida la recuperació econòmica perquè bona part de l'ocupació que es crea és "enormement precària, temporal i a temps parcial". Gallego també qualifica la sentència del Tribunal Constitucional, que avala el contracte de prova d'un any amb acomiadament gratuït, de "trencar el pacte constitucional" i anuncia que la recorreran al Tribunal d'Estrasburg.

 • L'entrevista de l'estiu amb Jordi Clos
  Veure vídeo

  L'entrevista de l'estiu amb Jordi Clos

  El president del Gremi d'Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ha recordat, A "L'entrevista de l'estiu" del 3/24, que els apartaments turístics que ocupen edificis sencers -el 10% del total- no creen problemes.

 • L'entrevista de l'estiu amb Andreu Mas-Colell
  Veure vídeo

  L'entrevista de l'estiu amb Andreu Mas-Colell

  Jaume Freixes entrevista el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

 • Oriol Junqueras: "El país s'hi juga molt. Tothom ha de ser a la Via Catalana."
  Veure vídeo

  Oriol Junqueras: "El país s'hi juga molt. Tothom ha de ser a la Via Catalana."

  El president d'ERC, Oriol Junqueras, diu que cal participar en la cadena de la Diada: "El país s'hi juga molt. Tothom ha de ser a la Via Catalana. La força depèn de la majoria." El cap de l'oposició ha acusat Madrid de "voracitat fiscal" i ha assegurat que l'Estat espanyol malgasta els impostos que paguem els catalans: "De cada tres euros, un el deixa a deure. Genera un dèficit de 80.000 milions d'euros anuals." I ha afegit: "Si et saltes el sostre de dèficit, ningú et finançarà. No és una opció possible." Sobre el destí dels impostos, Junqueras demana que no es malbaratin diners: "Cap tren d'alta velocitat amortitza la seva inversió. L'alta velocitat espanyola és una ruïna quotidiana." Junqueras també ha manifestat: "La Generalitat ha d'assumir les despeses de la llei de dependència, però amb uns recursos mínims."

 • Ramon Espadaler: "Prorroguem la campanya contra incendis fins al 15 de setembre"
  Veure vídeo

  Ramon Espadaler: "Prorroguem la campanya contra incendis fins al 15 de setembre"

  El conseller d'Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, ha demanat a "L'entrevista de l'estiu" no confiar-se amb els focs: "Hem decidit prorrogar la campanya per lluitar contra els incendis fins al 15 de setembre." Ha explicat que "les zones amb risc a Catalunya estan encara en les dues puntes, al nord i al sud". Espadaler també ha parlat sobre els assalts violents als domicilis: "No han augmentat. Han baixat un 6% respecte a l'any passat". Respecte a l'alta sinistralitat a la carretera durant el pont d'agost, el conseller ha manifestat: "Ha estat un dels més greus dels darrers anys en accidents de trànsit. No és normal. Hi ha hagut algunes imprudències". Sobre l'organització de la via catalana, Espadaler ha explicat: '"La cadena implica aspectes de seguretat i, sobretot, de mobilitat que ens preocupen. Recomanem a la gent que hi vagi amb temps".

 • Camats: "La grossa de la loteria és una ofensa per als sectors que han patit més retallades"
  Veure vídeo

  Camats: "La grossa de la loteria és una ofensa per als sectors que han patit més retallades"

  Dolors Camats, coordinadora nacional d'ICV, ha declarat també a "L'entrevista de l'estiu" que "un dels principals destructors de l'estat del benestar ha estat el govern quan ha acomiadat treballadors públics". Camats també considera que "el pressupost prorrogat suposarà 2.500 milions d'euros en retallades; el president menteix quan diu que no hi haurà més ajustos" i demana al govern "que faci els pressupostos que necessiti saltant-se el límit de dèficit previst".

 • Jaume Collboni, portaveu del PSC
  Veure vídeo

  Jaume Collboni, portaveu del PSC

  Jaume Collboni, portaveu del PSC, diu que va ser CiU qui va votar "gratis" amb el PP la llei que ara marca el dèficit pels pressupostos catalans. Explica que, segons la Constitució, es podria transferir la competència per organitzar una consulta. "Però per a això cal una negociació política que ara mateix no sembla ser-hi." Segons Collboni, el PSC viu el mateix debat que hi ha a la societat catalana. "Les contradiccions i els dubtes que tenen els ciutadans les tenim en el socialisme català." "No és cert que el PSC no estigui compromès pel dret a decidir. Ho va demostrar Pere Navarro a les Corts espanyoles fent un vot diferenciat del PSOE." Ha afegit que, igual que el procés sobiranista no és fàcil ni senzill, tampoc ho és "la nostra relació amb el PSOE. El nostre objectiu és que el PSC tingui veu pròpia." "Els processos sobiranistes no són ni fàcils ni ràpids. Ho veiem en democràcies més consolidades que la nostra, com és el Regne Unit i el Canadà." Pel que fa a l'alcaldia de Barcelona, "volem fer unes primàries obertes a la ciutadania, que seria la primera vegada que es faria a Espanya."