TOTS ELS PROGRAMES

 • L'entrevista del diumenge, amb Josep Maria Ramírez
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Josep Maria Ramírez

  La Fundació Guttmann s'ha marcat l'ambiciós objectiu de passar dels tractaments que procuren l'adaptació a una nova vida dels lesionats medul·lars a curar les seves paraplegies. És el que ha assegurat avui en "L'entrevista del diumenge", al 3/24, Josep Maria Ramírez, director gerent de l'Institut Guttmann, centre que des de fa mig segle tracta a Barcelona pacients paraplègics i tetraplègics. Ramírez considera que ha arribat el moment d'intentar curar les lesions neurològiques i revertir les seqüeles que deixen en persones que han tingut accidents molt greus.

 • L'entrevista del diumenge amb Borja de Riquer
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge amb Borja de Riquer

  En el quarantè aniversari de la proclamació de Joan Carles a les Corts com a rei d'Espanya, avui el catedràtic d'Història Contemporània Borja de Riquer ha valorat la figura del monarca espanyol designat per Franco. En declaracions a "L'entrevista del diumenge", al 3/24, Borja de Riquer ha assegurat que tant Joan Carles com el seu successor, Felip sisè, han actuat en relació amb Catalunya amb una mentalitat poc disposada a reconèixer el caràcter plurinacional de l'estat.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Jordi Jané
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Jordi Jané

  El conseller d'Interior diu que no estaria bé que el govern espanyol es guardés informació sobre l'amenaça jihadista. Jordi Jané proposa que la Generalitat pugui participar en la taula d'avaluació de risc terrorista.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Àngel Ros
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Àngel Ros

  L'alcalde de Lleida i president del PSC, Àngel Ros, lamenta la situació que demà es viurà al Parlament amb la votació de la resolució independentista. Ros diu que no s'hi hauria d'haver arribat, que les lleis hi són per complir-les i que la incertesa perjudica l'economia.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Antoni Abad
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Antoni Abad

  El president de la patronal CECOT, Antoni Abad, diu a l'entrevista del 3/24 que a Catalunya li convé tenir un govern com més aviat millor. Abad diu que no es pot perdre temps a abordar els reptes de futur.

 • L'entrevista del diumenge, amb Neus Munté
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Neus Munté

  La vicepresidenta del govern en funcions, Neus Munté, diu al 3/24 que el cas del 3 per cent és una maniobra del govern espanyol per empastifar i embrutar el nom del president amb calúmnies i difamacions.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Oriol Illa
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Oriol Illa

  El president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, proposa establir una nova figura impositiva, l'impost de la renda negatiu, que permeti donar una ajuda econòmica a totes aquelles persones que tinguin uns ingressos anuals inferiors als 12.000 euros.

 • Puigdemont: "Més d'1,6 milions de persones tenien clar qui volien que estigués al front d'aquest procés"
  Veure vídeo

  Puigdemont: "Més d'1,6 milions de persones tenien clar qui volien que estigués al front d'aquest procés"

  L'alcalde de Girona i president de l'Associació de Municipis per la Independència, Carles Puigdemont, diu que cal actuar amb coherència i respecte al resultat de les eleccions del 27S. Recorda que Junts pels Sí va treure molts més vots que la CUP.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Manuel Puerto
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Manuel Puerto

  Súmate demana a la CUP que sigui pragmàtic i que voti a favor de la investidura de Mas. Manuel Puerto, membre d'aquesta plataforma independentista de castellanoparlants, diu al 324 que Mas és un actiu del procés que serà clau en la negociació amb l'exterior.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Guillem López Casasnovas.
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Guillem López Casasnovas.

  El catedràtic d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Guillem López Casasnovas, es mostra preocupat per l'ús polític de qüestions tan sensibles com l'estabilitat financera.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Jordi Ciuraneta
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Jordi Ciuraneta

  El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, denuncia en l'"Entrevista del diumenge" del 3/24 que el govern espanyol prima el sector lleter gallec, que és qui més es beneficia de les ajudes europees.

 • L'entrevista del diumenge, amb Miquel Iceta
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Miquel Iceta

  D'aquí a just dos mesos, el 26 de setembre, estarem en plena jornada de reflexió, unes hores abans de les eleccions del 27 de setembre; una jornada electoral que finalment seran els electors, amb el seu vot, els que diran quina dimensió haurà tingut, però que es planteja com a excepcional pels posicionaments i per les aliances que s'estan formant entre partits. De moment, hi ha dues candidatures de confluència, Junts pel Sí i Catalunya Sí que es Pot; partits que s'estrenen en solitari, com Unió, i d'altres que es mantenen ferms en la seva proposta singular, que es presenten en solitari, com el PSC, la CUP i també el PP i Ciutadans, de moment. I entre aquests, el PSC acaba de ratificar, aquest cap de setmana, el seu candidat. És Miquel Iceta, primer secretari del partit, que avui ens acompanya en "L'entrevista del diumenge".

 • L'entrevista del Diumenge amb Quim Arrufat
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge amb Quim Arrufat

  Quan falten pràcticament dos mesos per al 27-S, i després de mesos d'especulacions, ara l'escenari es comença a definir, es comença a aclarir, i ja hi ha dues llistes de confluència. I, compartint l'eix sobiranista i l'eix social, la CUP, que avança amb una proposta pròpia i clara sobre què fer l'endemà del 27 de setembre. Avui ens acompanya per parlar-ne a "L'entrevista del diumenge" el diputat de la CUP Quim Arrufat.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Alícia Sánchez-Camacho
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Alícia Sánchez-Camacho

  La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, diu al 324 que després de la reforma laboral i fiscal ha arribat el moment d'abordar el canvi del sistema de finançament autonòmic per millorar l'equilibri entre totes les autonomies.

 • L'entrevista del diumenge, amb Inés Arrimadas
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Inés Arrimadas

  La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, descarta presentar-se amb una llista unitària de partits constitucionalistes. No obstant això, diu, en L'entrevista del diumenge, al 3/24, que la seva intenció es formar-ne una majoria després del 27-S.