TOTS ELS PROGRAMES

 • L'entrevista del Diumenge, amb Xavier Domènech
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Xavier Domènech

  Xavier Domènech dóna per fet que hi haurà noves eleccions, tot i que assegura que encara no han obert un debat sobre com afrontar-les. A l'espai de "L'entrevista del diumenge" al 3/24, el portaveu d'En Comú Podem reitera que ells no se sumaran a un pacte amb PSOE-Ciutadans.

 • L'entrevista del diumenge, amb Marian Muro
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Marian Muro

  La Generalitat no promocionarà les empreses vinculades al turisme de borratxera. La directora general de Turisme, Marian Muro, diu a "L'entrevista del diumenge" del 3/24 que seran expulsades de tots els clubs de promoció de l'Agència Catalana de Turisme.

 • L'entrevista del diumenge, amb Pere Aragonès
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Pere Aragonès

  El secretari d'economia, Pere Aragonès diu a l'"Entrevista del diumenge" del 3/24 que el mes que ve la Generalitat tindrà dificultats per pagar als proveïdors si el govern central no paga la liquidació dels exercicis anteriors i no flexibilitza els criteris del FLA.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Meritxell Ruiz
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Meritxell Ruiz

  La Generalitat augmentarà en deu milions la partida destinada a beques menjador. La consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, diu a "L'entrevista del diumenge", del 3/24, que en total se'n beneficiaran uns 12.000 alumnes.

 • L'entrevista del diumenge, amb Carlos Carrizosa
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Carlos Carrizosa

  El portaveu de Ciutadans al Parlament emplaça el PSC a traslladar el pacte d'investidura al Parlament. Carlos Carrizosa diu que està convençut que la majoria de votants del PP accepten el gruix de l'acord entre Sánchez i Rivera.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Jordi Baiget
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Jordi Baiget

  El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, diu a "L'entrevista del diumenge" del 3/24 que la Generalitat ha signat un conveni amb el gegant coreà de les telecomunicacions KT perquè Barcelona sigui la seva porta d'entrada a Europa.

 • Entrevista a Gabriel Rufián
  Veure vídeo

  Entrevista a Gabriel Rufián

  El Diputat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufian, diu que no facilitaran la investidura de Pedro Sánchez perquè el PSOE ni és d'esquerres ni plenament democràtic i ha avançat qui creu que es posarà d'acord per formar govern...

 • L'entrevista del Diumenge, amb Constantí Serrallonga
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Constantí Serrallonga

  A una setmana de la inauguració del Mobile World Congress, el director general de la Fira, Constantí Serrallonga, diu a l'"Entrevista del diumenge" del 3/24 que Barcelona s'està convertint en la millor ciutat d'Europa per establir-hi empreses del sector de la telefonia.

 • L'entrevista del diumenge, amb Joan Coscubiela
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Joan Coscubiela

  Catalunya Sí que es Pot demana al govern que no fugi d'estudi i presenti al Parlament els tres projectes de llei de desconnexió. El seu portaveu, Joan Coscubiela, diu en l'"Entrevista del diumenge" del 3/24 que no ho fan perquè Convergència i Esquerra no es posen d'acord i tenen por de les conseqüències.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Mireia Boya
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Mireia Boya

  La CUP només aprovarà els pressupostos si inclouen partides ambicioses que impulsin el pla de xoc social pactat amb Junts pel Sí. La presidenta del Grup Parlamentari, Mireia Boya, diu a l'"Entrevista del diumenge" del 3/24 que només així se'ls començaran a mirar amb bons ulls.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Joaquim Forn
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Joaquim Forn

  El Grup Municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Barcelona considera que Ada Colau ha decidit la connexió del tranvia per la Diagonal per criteris polítics, i no pas tècnics. El cap del grup, Joaquim Forn, diu a "L'entrevista del diumenge", del 3/24, que hi ha alternatives de menys impacte i més barates.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Miquel Iceta
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Miquel Iceta

  El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, diu a l'entrevista del canal 3/24 que Puigdemont i el seu govern centren el procés a una política de gestos per guanyar temps i que, al final, hauran d'admetre que la independència no és possible.

 • L'entrevista del Diumenge, amb Joan Josep Omella
  Veure vídeo

  L'entrevista del Diumenge, amb Joan Josep Omella

  El nou arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, felicita el president Mas per haver arribat a l'acord d'investidura. En l'"Entrevista del diumenge" del 3/24, diu que l'Església no és homòfoba perquè respecta els homosexuals, però admet que el missatge de l'Evangeli és prioritari.

 • L'entrevista del diumenge, amb Antoni Andreu
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Antoni Andreu

  El director general de l'Hospital de Bellvitge, Antoni Andreu, diu en l'entrevista del diumenge del 3/24 que caldria impulsar canvis fiscals per incentivar les inversions en matèria biomèdica. Antoni Andreu és també gerent de l'ICS a l'àrea metropolitana sud. Es va fer càrrec de la direcció de l'Hospital de Bellvitge i de l'Àrea Metropolitana Sud el març d'aquest any, procedent de l'Institut de Salut Carlos III, centre del qual era director general.

 • L'entrevista del diumenge, amb Elsa Artadi
  Veure vídeo

  L'entrevista del diumenge, amb Elsa Artadi

  La Generalitat denuncia que l'Estat veta la implantació a Catalunya de més loteries. La directora general de Tributs i Joc de la Generalitat, Elsa Artadi, diu en l'"Entrevista del diumenge" del 3/24 que són sortejos que ja s'exploten a Europa, i l'Estat en vol preservar l'exclusivitat.