Entrevista a Xavier Trias

Ramon Pellicer ha entrevistat l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que acaba de tornar del Fòrum Econòmic Mundial de Davos.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha dit que el dinar d'ahir a Fonteta va transcórrer en un ambient amable. Un dinar emmarcat i precedit per la negativa del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la celebració d'una consulta. Segons Trias, Rajoy "s'equivoca. No estendre la mà i buscar mecanismes d'acord i voler marcar les diferècnies amb la situació plítica que tenim, jo crec que és un error. Crec que s'han de buscar mecanismes perquè això no es converteixi en un partit de futbol. I que no siguin les passions les que dominin. Jo crec que quan parles de tu a tu amb gent que hi havia ahir -perquè hi havia empresaris, gent de Madrid- i, quan parles de tu a tu pots no posar-te d'acord, perquè ho veiem diferent, però quan t'expliques es genera un respecte."

Trias ha dit que "o canvia la situació, o Catalunya no és viable. I després, la gent s'ha d'adonar que contínuament es fereixen sentiments. I ferir sentiments que van lligats a aspectes culturals, a aspectes del que sents tu per al teu país, dons això no va bé". També considera insòlit que no es pugui fer la consulta.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3