Convidat: Josep Maria Espinàs

Josep Maria Espinàs és el convidat d'un programa dedicat a la vida del vi i alguns dels tòpics que l'envolten. L'escriptor ha fet a peu moltes rutes a través de paisatges que són terres de vi. Ha viatjat i després ha publicat les seves reflexions sobre el que ha vist en regions vinícoles tan diferents com Galícia, el Priorat, el Somontano o l'Alt Camp.

El vi és un organisme viu i no s'escapa dels tòpics. Sovint es diu "Un vi vell és, sempre, millor i més bo que un vi jove". Però, això és veritat? Els experts asseguren que aquesta dita popular, com altres, és falsa i que la bondat del vi es valora per l'anyada i per moltes altres propietats i qualitats. I Espinàs il·lustra la xerrada sobre aquests tòpics amb  nombroses experiències que ha viscut.

A més de les recomanacions del sommelier Josep Roca, el programa fa diverses propostes de tast als espectadors, en l'espai "El tast interactiu", i recomana, en l'espai "Els vins clau", el consum de 6 vins, en funció de 6 categories definidores, tenint en compte el preu i la qualitat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3