TOTS ELS CLIPS

 • Últims minuts de la Carmeta com a infermera, a "Emergències"
  Veure vídeo

  Últims minuts de la Carmeta com a infermera, a "Emergències"

  Un dels personatges més carismàtics de la sèrie, la infermera del box d'aturada Carme Siches, es jubila i no té un dia tranquil ni de feina ni de comiats.

 • Un pacient que ha de ser operat del cor de seguida, si no, morirà
  Veure vídeo

  Un pacient que ha de ser operat del cor de seguida, si no, morirà

  A l'Hospital de Bellvitge arriba amb helicòpter un dels casos més urgents que existeixen en cirurgia cardíaca. Un pacient de 45 anys ha de ser operat de seguida, si no, morirà. El programa també segueix dos casos a la Maternitat, al costat de la llevadora Mari Àngels Martínez. També van l'Hospital Sant Joan de Déu per veure la feina que fan a Urgències

 • El llindar entre la vida i la mort, a "Emergències"
  Veure vídeo

  El llindar entre la vida i la mort, a "Emergències"

  "Emergències" s'endinsa en aquest capítol en el món de les drogues. Els Guilles, mossos d'esquadra motoritzats, assisteixen dos drogoaddictes en un pis al barri del Raval. Paral·lelament, a l'Hospital Clínic, la infermera Sandra Gallego lluita per salvar la vida també a un intoxicat. Els Guilles fan la reducció d'una persona que els amenaça al carrer amb una estaca. El sergent Albert Lorencio assegura: "Feia molts anys que no m'enfrontava amb un cas tan complicat." Per primera vegada en el programa, es viu en directe una trucada d'auxili al servei de teleassistència local. La tècnica de la unitat mòbil local de teleassistència, Esperanza Pulido, aixeca de terra una persona gran. A través d'aquest cas i del tracte de la infermera Sandra Gallego, de l'Hospital Clínic, amb un pacient gran que s'apaga hi ha la reflexió sobre la vellesa i la mort. "Emergències" torna a ser present en l'incendi d'una desballestadora; en aquest cas, a Vallbona d'Anoia: som al costat del patiment del cap de guàrdia dels Bombers de la Generalitat Moisès Galán, que ha de confinar la població de Capellades pel fum tòxic.

Anar al contingut