La mare de Pep Plaza

La mare de l'imitador i humorista Pep Plaza és la Maria Rosa Missé. La Maria Rosa de jove volia ser vedet còmica però els seus pares no la van deixar. Potser és per aquest motiu que la Rosa està tan orgullosa que el seu fill s'hagi pogut dedicar justament a fer riure la gent.
Amb el Pep Plaza reviurem alguns dels records de quan era petit, quan feia imitacions i cantava pel celobert de l'escala, els seus orígens en el món del teatre a la Sala Cabañes de Mataró... Però més enllà del vessant còmic del Pep, en aquest capítol d'"Els meus pares" coneixerem una altra cara més íntima i emotiva de l'imitador: l'episodi trist i dolorós de la mort sobtada del seu pare quan el Pep només tenia 18 anys.
En aquesta ocasió celebrarem un dinar a la Plana de Vic, on coneixerem la dona del Pep, la cantant Txell Sust i, on no faltarà cap ingredient per fer un dia rodó: bona companyia, un bon dinar, sentit de l'humor i per acabar... música!! El Pep Plaza i la Txell Sust ens regalaran un fi de festa màgic que fa posar la pell de gallina.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3