La mare de Miguel Poveda

Aquest capítol arrenca amb la Gemma anant al Gran Teatre del Liceu! I ni més ni menys que acompanyada de la Felicia León, la mare del cantaor de flamenc Miguel Poveda. Juntes gaudiran del concert que el Miguel fa a Barcelona per celebrar 30 anys en el món de la música.

A través dels records i les vivències de la Felicia, la Gemma reviurà com era la vida a casa els Poveda León a Badalona quan eren petits, descobrirem que van ser pioners a fer acampada lliure pel cap de Creus i ens sorprendrem de saber com la mare del Miguel va descobrir que el seu fill tenia un do per la música.

També coneixerem els anys més difícils del Miguel en l'època adolescent i ens revelarà com va lluitar per ser qui és ara i aconseguir dedicar-se al seu somni de ser cantant de flamenc.

La Gemma també acompanyarà el Miguel al barri de Bufalà, on vivia de petit i on descobrirem que el Miguel és una persona molt estimada. I acabarem davant del mar cantant "Qué bonito es Badalona" amb la família Poveda. Un capítol rodó i amb l'emoció a flor de pell!

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3