TOTS ELS CLIPS

 • Els pares d'Elena Gadel: una cançó per a Elisa
  Veure vídeo

  Els pares d'Elena Gadel: una cançó per a Elisa

  Els pares de la cantant i actriu Elena Gadel són Antonio Delgado i Elisa Ucea. A finals dels anys 70 van marxar de Granada i d'Extremadura, respectivament, per començar una nova vida a Catalunya, i l'atzar va fer que es trobessin a Barcelona. L'Elena és la seva única filla. Quan els càstings d'"Operación Triunfo" van irrompre a la seva vida, ella estava estudiant magisteri i res feia pensar que algun dia es faria famosa. Tot va anar molt de pressa: deixar la universitat, anar a viure a l'acadèmia, popularitat, fans, marxar per sempre de casa els pares... El seu pas per "OT" va canviar la seva vida i la de tota la família. Ara, Elena Gadel és la Noe de la sèrie de TV3 "Com si fos ahir" i la seva mare ens explica que no pot suportar veure-la patir ni en la ficció.

 • Els pares d'Elena Gadel: l'èxit a "OT"
  Veure vídeo

  Els pares d'Elena Gadel: l'èxit a "OT"

  Els pares de la cantant i actriu Elena Gadel són Antonio Delgado i Elisa Ucea. A finals dels anys 70 van marxar de Granada i d'Extremadura, respectivament, per començar una nova vida a Catalunya, i l'atzar va fer que es trobessin a Barcelona. L'Elena és la seva única filla. Quan els càstings d'"Operación Triunfo" van irrompre a la seva vida, ella estava estudiant magisteri i res feia pensar que algun dia es faria famosa. Tot va anar molt de pressa: deixar la universitat, anar a viure a l'acadèmia, popularitat, fans, marxar per sempre de casa els pares... El seu pas per "OT" va canviar la seva vida i la de tota la família. Ara, Elena Gadel és la Noe de la sèrie de TV3 "Com si fos ahir" i la seva mare ens explica que no pot suportar veure-la patir ni en la ficció.

 • Els pares d'Elena Gadel: una vida al traster
  Veure vídeo

  Els pares d'Elena Gadel: una vida al traster

  Els pares de la cantant i actriu Elena Gadel són l'Antonio Delgado i l'Elisa Ucea. A finals dels anys 70 van marxar de Granada i d'Extremadura, respectivament, per començar una nova vida a Catalunya, i l'atzar va fer que es trobessin a Barcelona. L'Elena és la seva única filla. Quan els càstings d'"Operación Triunfo" van irrompre a la seva vida, ella estava estudiant Magisteri i res feia pensar que algun dia es faria famosa. Tot va anar molt de pressa: deixar la universitat, anar a viure a l'acadèmia, popularitat, fans, marxar per sempre de casa els pares... El seu pas per OT va canviar la seva vida i la de tota la família. Ara l'Elena Gadel és la Noe de la sèrie de TV3 "Com si fos ahir" i la seva mare ens explica que no pot suportar veure-la patir ni en la ficció.

 • La mare de Nandu Jubany
  Veure vídeo

  La mare de Nandu Jubany

  L'Elena Erms és la mare del cuiner Nandu Jubany, un nen que es va criar entre olles i fogons al restaurant que la família té al Moianès. L'Elena el recorda com un nen molt trapella que només pensava a saltar i córrer amb bicicleta i que no va parar fins aconseguir una estrella Michelin. L'Elena té la mateixa rialla que el Nandu i li agrada la velocitat tant o més que al seu fill. El Nandu diu que la seva mare li ha ensenyat a ser valent i que el seu pare és el seu àngel de la guarda. La Gemma coneixerà també totes les germanes del Nandu i la seva dona, l'Anna. Una sorpresa final farà que la Gemma acabi el capítol a tot gas.

 • Perdre els pares per la cuina
  Veure vídeo

  Perdre els pares per la cuina

  L'Elena Erms és la mare del cuiner Nandu Jubany. Un nen que es va criar entre olles i fogons al restaurant que la família té al Moianès. L'Elena el recorda com un nen molt trapella que només pensava a saltar i córrer amb bicicleta i que no va parar fins a aconseguir una estrella Michelin. L'Elena té la mateixa rialla que el Nandu i li agrada la velocitat tant o més que al seu fill. El Nandu diu que la seva mare li ha ensenyat a ser valent i que el seu pare és el seu àngel de la guarda. La Gemma coneixerà també totes les germanes del Nandu i la seva dona, l'Anna. Una sorpresa final farà que la Gemma acabi el capítol a tot gas.

 • Una ovació al Liceu
  Veure vídeo

  Una ovació al Liceu

  Aquest capítol arrenca amb la Gemma anant al Gran Teatre del Liceu! I ni més ni menys que acompanyada de Felicia León, la mare del "cantaor" de flamenc Miguel Poveda. Juntes gaudiran del concert que el Miguel fa a Barcelona per celebrar 30 anys en el món de la música. A través dels records i les vivències de la Felicia, la Gemma reviurà com era la vida a casa els Poveda León a Badalona quan eren petits, descobrirem que van ser pioners a fer acampada lliure pel cap de Creus i ens sorprendrem en saber com la mare del Miguel va descobrir que el seu fill tenia un do per la música. També coneixerem els anys més difícils del Miguel, a l'època adolescent, i ens revelarà com va lluitar per ser qui és ara i aconseguir dedicar-se al seu somni de ser cantant de flamenc. La Gemma també acompanyarà el Miguel al barri de Bufalà, on vivia de petit i on descobrirem que el Miguel és una persona molt estimada. I acabarem davant del mar cantant "Qué bonito es Badalona" amb la família Poveda. Un capítol rodó i amb l'emoció a flor de pell!

 • Amb la veu i els peus dels seus fills
  Veure vídeo

  Amb la veu i els peus dels seus fills

  Aquest capítol arrenca amb la Gemma anant al Gran Teatre del Liceu! I ni més ni menys que acompanyada de la Felicia León, la mare del cantaor de flamenc Miguel Poveda. Juntes gaudiran del concert que el Miguel fa a Barcelona per celebrar 30 anys en el món de la música. A través dels records i les vivències de la Felicia, la Gemma reviurà com era la vida a casa els Poveda León a Badalona quan eren petits, descobrirem que van ser pioners en fer acampada lliure pel Cap de Creus i ens sorprendrem en saber com la mare del Miguel va descobrir que el seu fill tenia un do per la música. També coneixerem els anys més difícils del Miguel, a l'època adolescent, i ens revelarà com va lluitar per ser qui és ara i aconseguir dedicar-se al seu somni de ser cantant de flamenc. La Gemma també acompanyarà el Miguel al barri de Bufalà, on vivia de petit i on descobrirem que és una persona molt estimada. I acabarem davant del mar cantant "Qué bonito es Badalona" amb la família Poveda. Un capítol rodó i amb l'emoció a flor de pell!

 • La mare de Màrius Serra: La pèrdua del Llullu
  Veure vídeo

  La mare de Màrius Serra: La pèrdua del Llullu

  La Carme Roig és la mare de l'escriptor Màrius Serra. Té 93 anys i fa poc ha decidit per voluntat pròpia deixar el seu pis de tota la vida a Virrei Amat, a Barcelona, i anar a viure a una residència per a la gent gran a Horta. La Carme és una dona valenta, decidida i avançada per la seva època a qui no va fer por tirar endavant un negoci familiar en una època en què poques dones treballaven fora de casa. Amb ella també descobrirem com era el Màrius Serra de petit, sabrem quan va començar l'afició del Màrius per les lletres i reviurem anècdotes divertides de la família Serra Roig. Per celebrar el dinar de família anirem fins a Vilanova i la Geltrú, el poble on va néixer i créixer la Carme i on encara té molts lligams emocionals. Allà el Màrius ens descobrirà la història de la carpa Juanita i la Carme rebrà una visita sorpresa que li farà molta il·lusió: la de les cosines de Vilanova.

 • La mare de Màrius Serra - Una decisió pròpia
  Veure vídeo

  La mare de Màrius Serra - Una decisió pròpia

  La Carme Roig és la mare de l'escriptor Màrius Serra. Té 93 anys i fa poc ha decidit per voluntat pròpia deixar el seu pis de tota la vida al barri de Virrei Amat de Barcelona i anar a viure a una residència per a la gent gran a Horta. La Carme és una dona valenta, decidida i avançada per la seva època a qui no li va fer por tirar endavant un negoci familiar en una època en què poques dones treballaven fora de casa. Amb ella també descobrirem com era el Màrius Serra de petit, sabrem quan va començar l'afició del Màrius per les lletres i reviurem anècdotes divertides de la família Serra Roig. Per celebrar el dinar de família anirem fins a Vilanova i la Geltrú, el poble on va néixer i créixer la Carme i on encara té molts lligams emocionals. Allà el Màrius ens descobrirà la història de la Carpa Juanita i la Carme rebrà una visita sorpresa que li farà molta il·lusió: la de les cosines de Vilanova.

 • Els pares de Marta Marco: una mirada còmplice
  Veure vídeo

  Els pares de Marta Marco: una mirada còmplice

  Els protagonistes d'aquest capítol són el Lluís Marco i la Neus Viñas, pares de l'actriu Marta Marco i de l'exjugador de la Penya Carles Marco. El Lluís i la Neus són de Badalona. Es van conèixer fa 50 anys fent teatre amateur. Amb ells hem parlat de la vida, de la seva història d'amor i, sobretot, de la relació amb els fills. La Marta, molt coneguda pel seu paper a la sèrie "Merlí", ens explica com va viure, quan era molt petita, una breu separació dels seus pares. En aquest capítol, la Marta Marco ens explica que la seva mare és el pal de paller de la família i que el seu pare és una persona molt lluitadora i imparable. Ens confessa que ella i el Lluís tenen el mateix caràcter i que s'han discutit molt, però que gràcies a la mare la corda no s'ha trencat mai.

 • Els pares de Marta Marco; el futur
  Veure vídeo

  Els pares de Marta Marco; el futur

  Els protagonistes d'aquest capítol són el Lluís Marco i la Neus Viñas, pares de l'actriu Marta Marco i de l'exjugador de la Penya Carles Marco. El Lluís i la Neus són de Badalona. Es van conèixer fa 50 anys fent teatre amateur. Amb ells hem parlat de la vida, de la seva història d'amor i, sobretot, de la relació amb els fills. La Marta, molt coneguda pel seu paper a la sèrie "Merlí", ens explica com va viure, quan era molt petita, una breu separació dels seus pares. En aquest capítol, la Marta Marco ens explica que la seva mare és el pal de paller de la família i que el seu pare és una persona molt lluitadora i imparable. Ens confessa que ella i el Lluís tenen el mateix caràcter i que s'han discutit molt, però que gràcies a la mare la corda no s'ha trencat mai.

 • Els pares de Marta Marco: Dues espases ben altes
  Veure vídeo

  Els pares de Marta Marco: Dues espases ben altes

  Els protagonistes d'aquest capítol són el Lluís Marco i la Neus Viñas, pares de l'actriu Marta Marco i de l'exjugador de la Penya Carles Marco. El Lluís i la Neus són de Badalona. Es van conèixer fa 50 anys fent teatre amateur. Amb ells hem parlat de la vida, de la seva història d'amor i, sobretot, de la relació amb els fills. La Marta, molt coneguda pel seu paper a la sèrie "Merlí", ens explica com va viure, quan era molt petita, una breu separació dels seus pares. En aquest capítol, la Marta Marco ens explica que la seva mare és el pal de paller de la família i que el seu pare és una persona molt lluitadora i imparable. Ens confessa que ella i el Lluís tenen el mateix caràcter i que s'han discutit molt, però que gràcies a la mare la corda no s'ha trencat mai.

 • Els pares de Marta Marco: La síndrome de Marie Kondo
  Veure vídeo

  Els pares de Marta Marco: La síndrome de Marie Kondo

  Els protagonistes d'aquest capítol són el Lluís Marco i la Neus Viñas, pares de l'actriu Marta Marco i de l'exjugador de la Penya Carles Marco. El Lluís i la Neus són de Badalona. Es van conèixer fa 50 anys fent teatre amateur. Amb ells hem parlat de la vida, de la seva història d'amor i, sobretot, de la relació amb els fills. La Marta, molt coneguda pel seu paper a la sèrie "Merlí", ens explica com va viure, quan era molt petita, una breu separació dels seus pares. En aquest capítol, la Marta Marco ens explica que la seva mare és el pal de paller de la família i que el seu pare és una persona molt lluitadora i imparable. Ens confessa que ella i el Lluís tenen el mateix caràcter i que s'han discutit molt, però que gràcies a la mare la corda no s'ha trencat mai.

 • Els pares de Marta Marco: 47 anys i una pausa
  Veure vídeo

  Els pares de Marta Marco: 47 anys i una pausa

  Els protagonistes d'aquest capítol són el Lluís Marco i la Neus Viñas, pares de l'actriu Marta Marco i de l'exjugador de la Penya Carles Marco. El Lluís i la Neus són de Badalona. Es van conèixer fa 50 anys fent teatre amateur. Amb ells hem parlat de la vida, de la seva història d'amor i, sobretot, de la relació amb els fills. La Marta, molt coneguda pel seu paper a la sèrie "Merlí", ens explica com va viure, quan era molt petita, una breu separació dels seus pares. En aquest capítol, la Marta Marco ens explica que la seva mare és el pal de paller de la família i que el seu pare és una persona molt lluitadora i imparable. Ens confessa que ella i el Lluís tenen el mateix caràcter i que s'han discutit molt, però que gràcies a la mare la corda no s'ha trencat mai.

 • La mare de la Nina
  Veure vídeo

  La mare de la Nina

  La mare de la cantant i actriu Anna Maria Agustí, "Nina", es diu Anna Flores. Una marassa que no es cansa mai de mirar les cintes VHS de quan una Nina molt joveneta triomfava a l'"Un, dos, tres" i a Eurovisió. L'Anna és una dona valenta, treballadora i decidida que no ha tingut una vida gens fàcil i es va veure abocada a tirar endavant tres filles tota sola. L'Anna va comprar unes màquines de cosir i quan les nenes sortien de l'escola l'hi ajudaven a confeccionar roba interior. Però a la Nina li agradava més el solfeig que la costura i encara guarda la guitarra que li va regalar el seu avi, un enamorat, igual que ella, de la música. Amb la mare de la Nina reviurem la seva història d'amor amb el Joan, l'home amb qui es va casar ja de gran i que es va convertir en el pare de les seves filles. En aquest capítol veurem una Nina molt sincera i emotiva parlant del seu pare: el Joan Agustí. Setze anys després de la seva mort l'Anna Maria Agustí encara s'emociona recordant la relació que aquest pescador de Lloret tenia amb ella i amb el mar.