Titulars del 13/04/17: Els Estats Units es desvinculen del procés

Titulars del 13/04/17: Els Estats Units es desvinculen del procés

Missatge clar de l'ambaixada nord-americana sobre el procés català. En un comunicat, afirma que es tracta d'un afern intern i aposta per una Espanya unida. És la resposta a la recent trobada de Puigdemont amb Jimmy Carter. A més a més, el Centre Carter assegura en un altre comunicat que no s'involucrarà en un referèndum a Catalunya. El govern català creu que tots dos missatges responen a les pressions de Madrid.
La policia busca un segon sospitós relacionat amb l'atac de dimarts contra l'autocar del Borussia Dortmund. Ahir ja van detenir un presumpte jihadista i es prioritza la pista islamista, però no es descarten altres hipòtesis.
Donald Trump torna a rectificar i diu que l'OTAN no és una organització obsoleta, com havia assegurat en campanya electoral, i davant del secretari de l'organització ha apostat per treballar junts contra el terrorisme. Tot plegat mentre a Moscou els Estats Units i Rússia han constatat que estan en un dels moments més baixos de la seva relació, a causa de la guerra de Síria. Aquesta matinada, Rússia ha tornat a vetar una resolució de l'ONU per aclarir l'atac químic de la setmana passada.
L'Ajuntament de Lloret vol aturar les festes esportives per a estudiants estrangers. Els veïns es queixen que els joves provoquen problemes de convivència i el consistori vol dissuadir els organitzadors perquè no tornin a la localitat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3