Tertúlia

 • La tertúlia de 16/05/17 (1/2) sobre el cas Palau i la productivitat dels jutges
  Veure vídeo

  La tertúlia de 16/05/17 (1/2) sobre el cas Palau i la productivitat dels jutges

  Toni Aira, Gemma Ubasart, Jordi Mercader i Elisenda Paluzié han participat en la tertúlia moderada per Lídia Heredia. El judici pel cas Palau, les primàries al PSOE, les declaracions de l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo o la polèmica sobre la productivitat dels jutges han estat els temes d'anàlisi. També hi ha participat la jutge Patrícia Brotons, de l'Associació Professional de la Magistratura.

 • La taula (2/2) de 15/05/17 sobre educació al transport públic i comportaments masclistes
  Veure vídeo

  La taula (2/2) de 15/05/17 sobre educació al transport públic i comportaments masclistes

  En la segona part de la taula d'actualitat, Empar Moliner, José Antich, Alejandro Tercero, Miquel Sellarès i Núria Solé debaten si hi ha masclisme i mala educació al transport públic, amb la participació de la regidora Marta Rovira, de la CUP. També hem connectat amb Víctor Sorribes, que ha explicat l'acord en el judici contra els agressors a dues animalistes, i amb Roger Rovira per saber les últimes dades sobre els detinguts pel crim de Foix, on es va trobar el cadàver cremat d'un guàrdia urbà.

 • La taula (1/2) de 15/05/17 sobre les primàries del PSOE
  Veure vídeo

  La taula (1/2) de 15/05/17 sobre les primàries del PSOE

  Empar Moliner, José Antich, Alejandro Tercero i Miquel Sellarès participen a la taula d'actualitat moderada per Núria Solé. El principals temes de debat han estat les primàries del PSOE, el cas Palau i l'avaria als ordinadors d'alguns centres de Salut a Catalunya

 • La tertúlia (2/2) sobre els primers dies de la presidència d'Emmanuel Macron
  Veure vídeo

  La tertúlia (2/2) sobre els primers dies de la presidència d'Emmanuel Macron

  A la segona part de la tertúlia amb Marta Alòs, Ferran Casas, Marc Sallas i Olga Ruiz ham connectat amb París, des d'on Joan Carles Peris ens ha explicat l'actualitat de la política francesa, amb les especulacions sobre qui serà el primer ministre i la "desaparició" de l'escena pública de la candidata del Front Nacional, Marine Le Pen

 • Quin és el futur del Circuit de Barcelona-Catalunya? N'hem parlat amb Vicenç Aguilera, a la tertúlia
  Veure vídeo

  Quin és el futur del Circuit de Barcelona-Catalunya? N'hem parlat amb Vicenç Aguilera, a la tertúlia

  Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, s'ha incorporat a la tertúlia per fer la valoració del GP d'Espanya, les finances, el present i el futur de la instal·lació. Marta Alòs, Ferran Casas, Marc Sallas i Olga Ruiz també han participat a la tertúlia moderada per Lídia Heredia.

 • La tertúlia (1/2) de 15/05/17 sobre l'alerta per si torna el ciberatac
  Veure vídeo

  La tertúlia (1/2) de 15/05/17 sobre l'alerta per si torna el ciberatac

  Marta Alòs, Ferran Casas, Marc Sallas i Olga Ruiz han participat a la tertúlia moderada per Lídia Heredia. L'alerta pel ciberatac, les aglomeracions al control de passaports de l'aeroport del Prat, les primàries del PSOE i la victòria del partit d'Angela Merkel a l'estat federat de Rin del Nord-Westfàlia han estat els principals temes d'anàlisi. També s'ha incorporat a la tertúlia Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, per fer la valoració del GP d'Espanya, les finances i l'activitat a la instal·lació.

 • La taula (2/2) de 12/05/17 sobre la memòria històrica
  Veure vídeo

  La taula (2/2) de 12/05/17 sobre la memòria històrica

  Els diputats Lorena Roldán, de Ciutadans; Alicia Romero, del PSC; Esperanza García, del PPC; Sergi Sabrià, de Junts pel Sí; Joan Giner, de Catalunya Sí que es Pot, i Joan Garriga, de la CUP, han participat a la taula d'actualitat moderada per Núria Solé. Les polèmiques declaracions de David Pérez en relació amb fosses amb persones desaparegudes durant la guerra i el franquisme ha estat el tema de la segona part de la tertúlia.

 • La taula (1/2) de 12/05/17 sobre l'activitat parlamentària
  Veure vídeo

  La taula (1/2) de 12/05/17 sobre l'activitat parlamentària

  Els diputats Lorena Roldán, de Ciutadans; Alicia Romero, del PSC; Esperanza García, del PPC; Sergi Sabrià, de Junts pel Sí; Joan Giner, de Catalunya Sí que es Pot, i Joan Garriga, de la CUP, han participat a la taula d'actualitat moderada per Núria Solé.

 • La tertúlia (2/2) de 12/05/17 sobre la investigació a la família Pujol - Ferrusola
  Veure vídeo

  La tertúlia (2/2) de 12/05/17 sobre la investigació a la família Pujol - Ferrusola

  La investigació sobre la família Pujol-Ferrusola és el tema principal de la segona part de la tertúlia amb Isabel García Pagan, David Miró, Sergi Picazo, Anton Costas i el ninotaire Carles Romeu. També hem repassat les vinyetes de Carles Romeu sobre alguns dels temes de la tertúlia.

 • La taula (2/2) d'11/05/17 sobre les comissions d'investigació sobre finançament irregular, al Congrés
  Veure vídeo

  La taula (2/2) d'11/05/17 sobre les comissions d'investigació sobre finançament irregular, al Congrés

  Empar Moliner, Núria Ribó, Mayka Navarro i Marta Lasalas i Núria Solé fan tertúlia sobre l'actualitat: des del judici del cas Gürtel, en què ha de declarar Rajoy, a la negligència que va provocar 268 morts a la Mediterrània. Tot just començar aquesta segona part, hem connectat amb el Congrés dels Diputats, des d'on Josep Capella ens ha informat de l'última hora sobre les comissions d'investigació.

 • La taula (1/2) d'11/05/17 sobre el dictamen de l'advocat del TJUE sobre Uber
  Veure vídeo

  La taula (1/2) d'11/05/17 sobre el dictamen de l'advocat del TJUE sobre Uber

  Empar Moliner, Núria Ribó, Mayka Navarro i Marta Lasalas participen a la taula d'actualitat moderada per Núria Solé. El dictamen de l'advocat del Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha estat el principal tema de la tertúlia. Durant la taula hem connectat amb Brussel·les, des d'on Xavi Coral ens ha explicat els detalls del dictamen; amb la conferència de premsa de l'advocat dels taxistes que van presentar la demanda, Diego Salmerón; i hem sentit la valoració de Mercedes Vidal, presidenta de l'Institut Metropolità del Taxi.

 • Senyores o nyores? El moment distès de la taula d'avui
  Veure vídeo

  Senyores o nyores? El moment distès de la taula d'avui

  Avui hem descobert que Mayka Navarro és fan de Rocío Jurado i que a ca l'Empar han fet una versió culinària de la cançó "Senyora".

 • La tertúlia (2/2) d'11/05/17 sobre la posició de la justícia europea sobre Uber
  Veure vídeo

  La tertúlia (2/2) d'11/05/17 sobre la posició de la justícia europea sobre Uber

  El col·lectiu de taxistes Elite, de Barcelona, va posar una denúnica contra Uber, que consideren competència deslleial, davant del Tribunal de Justícia Europeu. Avui s'ha conegut el dictamen de l'advocat general del tribunal, que no és vinculant però pot influir en la sentència, i que considera que Uber és una empresa. Joaquim Nadal, Esther Vera, Milagros Pérez Oliva i Ferran Espada han comentat el dictamen i l'ús del servei de taxi i altres propostes de transport com Uber. Durant la tertúlia, hem connectat amb Xavi Coral, corresponsal de TV3 a Brussel·les, per conèixer els detalls del dictamen.

 • La tertúlia (1/2) de l'11/05/17 sobre la proposta de Margallo pel 9N
  Veure vídeo

  La tertúlia (1/2) de l'11/05/17 sobre la proposta de Margallo pel 9N

  Joaquim Nadal, Esther Vera, Milagros Pérez Oliva i Ferran Espada participen a la tertúlia moderada per Lídia Heredia. La proposta de Margallo pel 9N que s'ha conegut ara, l'operació Lezo, la credibilitat de la fiscalia, el cas Santi Vidal i la polèmica per les comissions d'investigació i la renda mínima garantida són els principals temes que s'han tractat a la taula.

 • La taula (2/2) de 10/05/2017 sobre la renda garantida de ciudatania
  Veure vídeo

  La taula (2/2) de 10/05/2017 sobre la renda garantida de ciudatania

  A la segona part de la taula d'actualitat, Empar Moliner, Carles Fernández, Laia Bonet i Fidel Masreal han fet tertúlia sobre el Tramabús de Podem, la tramitació de la renda garantida i el bloqueig al Parlament de la comissió que havia d'investigar els preparatius per al referèndum i la desconnexió, arran de les declaracions de l'exsenador d'Esquerra Santi Vidal.