Espadaler (Units per Avançar): "Amb el PSC volem eixamplar el centre no frontista"

Ahir es va fer públic que l'exlíder d'Unió Ramon Espadaler serà el número 3 a les llistes del PSC per a les eleccions convocades per al 21 de desembre amb la formació Units per Avançar. Per explicar-nos els motius d'aquest acostament al socialistes, avui l'hem entrevistat a "Els matins".

Ramon Espadaler ha afirmat que l'acord és una mesura excepcional només per a aquesta legislatura, motivada per la preocupació de les dues formacions per la fractura social i la situació econòmica. "Ara que es parla molt de diàleg, volem donar exemple i asserenar els ànims. Amb el PSC volem eixamplar un centre no frontista."

Espadaler ha assegurat que està en contra de l'aplicació del 155 i ha insistit que l'aposta del seu grup és "fer créixer el marc del catalanisme que vol més autogovern i respecte per a Catalunya". Ha recordat: "No he estat mai independentista ni tampoc soc immobilista."

S'ha referit també a la querella contra Trapero, a qui va nomenar ell en la seva etapa com a conseller d'Interior. "El conec bé, espero que es faci justícia amb ell", alhora que ha demanat que es deixi treballar els Mossos d'Esquadra, al marge del debat polític.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3