Les notícies del 14/12/16: L'ONU acusa el règim sirià de cometre execucions sumàries de civils casa per casa a Alep

Les notícies del 14/12/16: L'ONU acusa el règim sirià de cometre execucions sumàries de civils casa per casa a Alep

Corrues quilomètriques de dones, nens i gent gran que fuig d'Alep després de mesos de viure sota un setge ferotge. Les tropes de Bashar al-Assad aturen els combats i permetran l'evacuació dels civils de la segona ciutat siriana, fins ara controlada pels rebels. Els que encara hi queden envien missatges de desesperació a través de les xarxes socials, mentre l'ONU acusa el règim de cometre execucions sumàries de civils casa per casa.
La tensió política generada arran de les detencions de membres de la CUP que ahir van anar a declarar a l'Audiència Nacional continua. El jutge ha deixat els cinc acusats de cremar fotos del rei en llibertat amb càrrecs. El govern demana que es deixi els Mossos fora del debat polític, mentre que la CUP reitera la demanda que dimiteixi el conseller d'Interior. Mentrestant, JxSí i la CUP tenen l'aprovació dels pressupostos sobre la taula, malgrat que els cupaires desvinculen el pols de la negociació.
El nombre de naixements torna a caure a Catalunya. El primer semestre d'aquest 2016, han nascut un 9% menys de nens que al mateix període de l'any passat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3