Jaume Collboni: El turisme és el 15 per cent de la riquesa de Barcelona, però no podem posar la ciutat al seu servei

Jaume Collboni: El turisme és el 15 per cent de la riquesa de Barcelona, però no podem posar la ciutat al seu servei

Som a Setmana Santa i els últims mesos la polèmica sobre el model de turisme ha planat més que mai sobre la ciutat. Té sostre el turisme a Barcelona, la massificació del turisme, se n'hi ha de posar?

A l'entrevista, Jaume Collboni, tinent d'alcalde d'Empresa, Cultura i Innovació de Barcelona, ha parlat de la concentració turística, de la riquesa que suposa per la ciutat i dels límits i problemes que suposa en algunes zones la gran quantitat de visitants.

Collboni ha afirmat que el turisme és el quinze per cent de la riquesa de Barcelona, però que no es pot posar la ciutat al servei del turisme. El regidor ha dit que en alguns barris de la ciutat hi ha una pressió que no és sostenible en el temps i que des de l'Ajuntament s'intenta desconcentrar el turisme dels barris més cèntrics.

El segon tinent alcalde de l'Ajuntament de Barcelona és membre del PSC i creu que el més important és tenir una alternativa diàfana al PP, però diu que ell votarà per Pedro Sánchez com a secretari general del PSOE.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3