Els titulars del 13/12/16: Avui declaren a l'Audiència Nacional els investigats per haver cremat fotos del rei

Els titulars del 13/12/16: Avui declaren a l'Audiència Nacional els investigats per haver cremat fotos del rei

La policia ha aturat a Alcalá de Henares l'autocar en què anaven a Madrid Roger Santacana i Nora Miralles, els dos militants de l'esquerra independentista que no van ser detinguts ahir. Van acompanyats d'una trentena de persones més que volen donar suport als tres detinguts, que avui declararan davant del jutge de l'Audiència després que no ho van fer la setmana passada, citats per haver cremat unes fotos del rei.
Durant la jornada d'ahir es van succeir diversos actes de suport als detinguts. Diputats de la CUP estripen fotos del rei al Parlament i en algunes concentracions de protesta es cremen fotos del monarca. La CUP ha demanat la dimissió del conseller d'Interior i denuncia que els Mossos han acatat l'ordre de detenir-los.
El rescat de les autopistes espanyoles costarà més de 5.000 milions d'euros. Després que Ana Pastor va dir en reiterades ocasions que això no passaria, finalment el nou ministre de Foment ha hagut de reconèixer que serà inevitable, perquè les concessions estan en fallida.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3