El comentari d'Empar Moliner

 • El comentari d'Empar Moliner sobre les votacions a Eurovisió
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre les votacions a Eurovisió

  "Tornaria a Eurovisió per Catalunya i cantant en català", ha dit Manel Navarro, el cantant que ha representat Espanya a Eurovisió. Arran d'aquesta frase, l'Empar Moliner ha reflexionat sobre les votacions al festival de música.

 • El comentari d'Empar Moliner sobre les elits burgeses
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre les elits burgeses

  És Catalunya el parc temàtic burgès més gran d'Europa? A partir d'una afirmació de Xavier García Albiol que va dir: "El procés sobiranista només li interessa a les elits burgeses", Empar Moliner reflexiona sobre el nombre de burgesos i independentistes que hi ha al país i on viuen

 • El comentari d'Empar Moliner sobre enviar llibres a Trump
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre enviar llibres a Trump

  Ahir vam saber que l'ICUB, l'Institut de Cultura de Barcelona, havia encarregat una campanya de foment de la lectura, que avui ja ha estat retirada davant de les protestes de llibreters, escriptors... La va encarregar el regidor Jaume Collboni a l'empresa del publicista Risto Mejide. Aquest publicista és qui li va fer la campanya a Collboni per a les eleccions municipals.

 • El comentari d'Empar Moliner sobre encausats i pactes polítics
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre encausats i pactes polítics

  Concepción Dancausa, la delegada del govern a Madrid, el que seria el nostre Enric Millo, la dona que va intentar prohibir les estelades al camp on es va jugar la Copa del Rei de futbol, està encausada per un presumpte delicte societari a MercaMadrid i l'Empar es pregunta què farà ara Ciutadans que va pactar amb els del PP que si hi havia encausats aquests havien de dimitir.

 • El comentari sense dubtes d'Empar Moliner
  Veure vídeo

  El comentari sense dubtes d'Empar Moliner

  Amb certituds i sense dubtes, Empar Moliner ha dit al seu comentari que "prohibir no serveix de res. Només ho fa tot més lent i més feixuc. És cert que t'acostumes a la prohibició, de la mateixa manera que t'acostumes a viure amb poca llum o a viure amb algú que tot el dia crida. Però també és cert que quan prohibeixen i prohibeixen la por es desactiva. I et trobes un dia que la por canvia de bàndol."

 • El comentari d'Empar Moliner sobre els missals de la Marta
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre els missals de la Marta

  Empar Moliner "s'estranya" que les filtracions de les novetats del cas Pujol - Ferrusola i hagin coincidit amb la declaració al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de la presidenta i de la secretària primera del Parlament.

 • El comentari d'Empar Moliner sobre com es trien els acadèmics de la RAE
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre com es trien els acadèmics de la RAE

  Empar Moliner ha comentat una notícia de "Diario 16" que suggereix que Rosa Montero, periodista i escriptora, no ha estat triada com a membre de la RAE perquè és feminista, i que hauria estat bé que, en aquesta rància institució, n'hi hagués una. En el seu comentari, Empar Moliner ha afirmat que el fet de demanar pel bé del feminisme, de triar aquesta escriptora perquè és feminista, no és l'actitud més feminista del món i que, parlant de les seves bondats com a feminista, s'estan menystenint o deixant en segon lloc les seves bondats com a narradora.

 • El comentari d'Empar Moliner sobre "Star Wars"
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre "Star Wars"

  Ahir era "Star Wars Day", i els Mossos d'Esquadra ho van celebrar amb una piulada. L'Empar ha comentat el vestuari blanc, dels dolents, que porten i també el cas Castor.

 • El comentari d'Empar Moliner sobre la quota basca
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre la quota basca

  Empar Moliner explica els diners que ha aconseguit el PNB per aprovar els pressupostos de l'Estat amb la suma dels 5 diputats del seu grup al Congrés.

 • Empar Moliner i la traducció dels senyals de trànsit
  Veure vídeo

  Empar Moliner i la traducció dels senyals de trànsit

  Empar Moliner ens ha explicat que Esplugues de Llobregat incorporarà el castellà als senyals de trànsit; aquesta proposta és de Ciutadans, i s'hi suma el PP i el PSC, que governa, per imperatiu legal. L'alcaldessa, Pilar Díaz, va assegurar que "hi ha determinades resolucions amb què no es pretén solucionar els problemes de la ciutadania sinó de vegades crear-ne de nous". Una posició en què el portaveu socialista va insistir en un article d'opinió publicat al butlletí municipal El Pont d'Esplugues, en què es va preguntar si realment a la ciutat hi ha un conflicte pel fet que els senyals estiguin en català. Segons Ciutadans hi ha hagut queixes de conductors i alguns infractors han pogut recorre multes perquè el text de les senyals estava només en català.

 • Empar Moliner fa un repàs d'èxits dels 80 dedicats a volar i el caos de l'aeroport
  Veure vídeo

  Empar Moliner fa un repàs d'èxits dels 80 dedicats a volar i el caos de l'aeroport

  Empar Moliner ha recordat que s'havien de fer uns altres controls de passaports, però no es va tenir en compte que hi ha gent que espera tot l'any aquest bonic pont per visitar Barcelona. I l'Empar es pregunta: va haver-hi caos a Barajas? Nooo. De fet, en l'únic aeroport espanyol on va passar va ser al del Prat. A més a més, Moliner ha glossat les paraules de l'entrenador del RCD Espanyol, Quique Sánchez Flores.

 • L'emotiu comentari de l'Empar Moliner sobre el referèndum i altres temes
  Veure vídeo

  L'emotiu comentari de l'Empar Moliner sobre el referèndum i altres temes

  L'Empar fa un repàs d'algunes notícies de la setmana: des de la petició a la Comissió de Venècia sobre el referèndum, a la mort de tres terroristes per un grup de porcs senglars, passant pels tuits de l'amo del club de futbol de Màlaga

 • El comentari d'Empar Moliner sobre corrupció sense fronteres
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre corrupció sense fronteres

  Empar Moliner repassa les declaracions del ministre de Foment, que va dir que a l'exterior ningú pregunta per la corrupció i que Espanya té una imatge de país fort, i del ministre d'Interior, que, parlant de corrupció, va explicar que procurarien ocultar proves com feien abans. Però l'Empar també ha parlat de la corrupció "nostrada" i de l'escorcoll de la casa dels Pujol-Ferrusola a Queralbs.

 • El comentari d'Empar Moliner sobre eufemismes i polítics
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre eufemismes i polítics

  Avui, com que no tenim imputats nous, Empar Moliner ha dedicat el seu comentari a les frases dels polítics.

 • El comentari d'Empar Moliner sobre enterraments
  Veure vídeo

  El comentari d'Empar Moliner sobre enterraments

  Empar Moliner ha comentat l'enterrament del ministre de Franco Utrera Molina i ha recordat la família de les persones que van morir afusellades després de la guerra, durant el franquisme.

Anar al contingut