Els matins - 27/03/2023

Parlem de l'incendi al País Valencià, que continua actiu, i també expliquem que la calor, la sequera i el vent fan que el risc d'incendi sigui alt a gairebé tot Catalunya. També parlem de la campanya de reg al canal d'Urgell, que comença més tard i amb una restricció del 40% del cabal d'aigua per la sequera.

I parlem de l'èxit de la Kings League de Gerard Piqué. La final de la competició ha aconseguit omplir el Camp Nou. Hi han assistit 92.000 espectadors, la majoria molt joves.

També conversem amb Toni Rodon, que acaba de publicar "Quan el teu veí és diferent. La relació entre la segregació i el capital social". En el seu llibre analitza com afecta la segregació al comportament polític.

I tres anys després de la pandèmia, valorem com està la implantació del teletreball. Parlem amb Núria Gilgado, secretària Política Sindical UGT i Javier Ibars, director de Relacions Laborals i Afers Socials de Foment del Treball.

I parlem del Mare Nostrum 5, el nou superordinador que començarà a funcionar al Supercomputing Center de Barcelona amb el seu director, Mateo Valero.

Analitzem l'actualitat amb Sara Gonzàlez, Jordi Barbeta i Montserrat Nebrera.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3