Els matins - 24/10/2018

Les implicacions internacionals de l'assassinat del periodista Jamal Khashoggi i les exportacions d'armes a l'Aràbia Saudita centren els continguts d'avui. Entrevistem Shlomo Ben-Ami, exministre d'Exteriors israelià i exambaixador d'Israel a Espanya.
La tertúlia la formen Antonio Baños, Jordi Mercader, Gemma Ubasart i Jordi Barbeta, pendents de les novetats que hi hagi al ple del Parlament i al Congrés.
Des de Londres, el corresponsal de TV3 Sergi Mulero explica els canvis en els avisos sobre al·lergògens que volen fer a la Gran Bretanya arran de la mort de dues noies.
Entrevistem el director general d'Educació Secundària perquè expliqui la incorporació del xinès i l'àrab com a llengües optatives als instituts.
Es debat la proposta de llei de l'eutanàsia, que dijous pot començar a tramitar-se al Congrés, amb dos afectats, un que hi està a favor i un en contra, i Isabel Alonso, pres Associació del Dret a Morir Dignament, Víctor Gorina, vidu dona malalta d'alzhaimer i Josep Terés, col.legi de Metges de Barcelona
I en la part final del programa, analitzem la venda d'armes d'Espanya i altres països a l'Aràbia Saudita, amb Jordi Armadans, el director de l'organització FundiPau i el periodista Javier Martín , expert en la dinastia que governa el país.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3