08/05/2023

Expliquem que Renfe posa més autobusos per l'avaria a l'R2 Sud. I és que les deficiències en el servei de Rodalies han entrat de ple en la campanya: el govern de la Generalitat acusa Renfe i Adif del mal servei i assegura que 5 de cada 6 dies hi ha incidències a Rodalies. Insisteix a reclamar-ne el traspàs complet. Junts hi dona suport, però el PSC vol menys queixes i més assumpció de compromisos. Al programa hem parlat amb Joan Amorós, president de Ferrmed.

També parlem amb José Antonio Martín Pallín. El fiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem ha publicat el llibre "¿Para qué servimos los jueces?".

I ens fem ressò de l'auge de les cooperatives a casa nostra. Catalunya lidera el nombre de cooperatives a Espanya, amb més de 4.500 d'aquestes empreses registrades, cosa que representa el 20% de cooperatives de tot l'estat. Parlem amb Guillem Llorens, president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya i coneixem el cas de Balenyà Sostenible, una comunitat energètica que vol servir electricitat més econòmica a les famílies del municipi.

I analitzem l'actualitat amb Joan B. Culla, Sara Gonzàlez, Antonio Baños i Montserrat Nebrera.
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3