03/05/2023

Més de la meitat dels municipis catalans ja tenen restriccions per la sequera. Tots corresponen a la part del país que gestiona l'ACA, l'Agència Catalana de l'Aigua, és a dir, el govern de la Generalitat. Parlem amb l'alcalde de Juneda, una població que pertany a una zona gestionada per la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, que no ha marcat restriccions.

També expliquem que l'incendi en el sistema de senyalització a Gavà continua provocant problemes a l'R2 Sud de Rodalies. Com a mínim trigaran tres setmanes a solucionar el problema. Connectem amb l'Estació de Barcelona-Sants i també amb la de Vilanova i la Geltrú per veure com s'organitzen els autobusos alternatius.

Parlem dels cinc anys de la dissolució d'ETA amb Martxelo Otamendim, director del diari Berria.

I parlem del paper que està fent la Xina com a nou àrbitre dels conflictes mundials. Ho analitzem amb Inés Arco, investigadora del Cidob i el periodista Joan Roura, especialista en Orient Mitjà.

I analitzem l'actualitat amb Teresa Cunillera, Pablo Iglesias, Antoni Batista i Montserrat Nebrera.Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3