TOTS ELS CLIPS

 • Fugida massiva de WhatsApp
  Veure vídeo

  Fugida massiva de WhatsApp

  L'expert en tecnologia Albert Cuesta explica què hi ha de cert darrere del pànic que ha fet que molts usuaris deixin WhatsApp per passar-se a Telegram o a Signal.

 • Balanç de la campanya de vacunació
  Veure vídeo

  Balanç de la campanya de vacunació

  El divulgador científic Dani Arbós exposa quines són les preocupants previsions de l'evolució de la pandèmia, a Catalunya, les pròximes setmanes. Creu que per reduir la mortalitat s'hauria d'accelerar el ritme de vacunació i ajornar les eleccions.

 • Per què es produeix i com ens afecta la falta de microxips?
  Veure vídeo

  Per què es produeix i com ens afecta la falta de microxips?

  Seat ha hagut de plantejar un ERTO per la falta de microxips per fabricar els cotxes. El director del CITCEA-UPC, Daniel Montesinos, explica que hi ha un excés de demanda mundial de microxips, i que els que utilitza la indústria automobilística es fabriquen en indústries especialitzades que requereixen una forta inversió. Històricament hi ha hagut problemes de subministrament en moments d'innovació industrial.

 • Soto Ivars: "Fer tancar Parler és una decisió oligopòlica preocupant"
  Veure vídeo

  Soto Ivars: "Fer tancar Parler és una decisió oligopòlica preocupant"

  L'especialista en xarxes socials Juan Soto Ivars diu que Twitter, Facebook o Amazon utilitzen la lluita contra el trumpisme per esborrar la seva competència, com ha estat el cas del tancament de Parler, l'app que utilitzaven els militants de Trump. Soto Ivars diu que aquestes xarxes socials van néixer davant l'enduriment dels criteris de correcció política de les hegemòniques.

 • Senegal: destí, les Canàries
  Veure vídeo

  Senegal: destí, les Canàries

  Des del Senegal, l'enviat de TV3 Lluís Caelles ens explica per què augmenta el nombre de senegalesos que marxen. Les quotes dels tractats de pesca amb la UE han esgotat els caladors i els joves es veuen impulsats a emprendre el perillós viatge cap a les Canàries. La collita de cacauet la va comprar la Xina i no hi ha cap indústria del sector que pugui oferir feina, i la pandèmia ha tancat els ingressos per turisme.

 • Es duplica el nombre d'ingressats per Covid
  Veure vídeo

  Es duplica el nombre d'ingressats per Covid

  L'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa és un dels centres en què han augmentat més els ingressats per Covid. Ignasi Carrasco, director assistencial de la Fundació Althaia, explica que l'UCI comença a estar al límit i que s'estan plantejant reprogramar serveis.

 • El fred fa empitjorar els talls de llum a Sabadell
  Veure vídeo

  El fred fa empitjorar els talls de llum a Sabadell

  Els veïns dels barris de Ca N'Oriach i Can Puiggener de Sabadell fa mesos que tenen talls de llum i baixades de potència. El fred d'aquests dies ha agreujat el problema. Endesa diu que la causa és que hi ha persones que punxen la llum i l'excés de consum fa que el sistema es desconnecti. Segons l'empresa, el consum de la llum punxada a Can Puiggener equival a la llum consumida a 200 llars en un any. L'Ajuntament de Sabadell ho desmenteix i denunciarà a Fiscalia els talls de llum d'Endesa per possible vulneració dels drets bàsics.

 • Inés Arrimadas: "Cal un acord per ajornar les eleccions passada la tercera onada"
  Veure vídeo

  Inés Arrimadas: "Cal un acord per ajornar les eleccions passada la tercera onada"

  La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, demana un pacte polític per ajornar les eleccions a Catalunya passada la tercera onada, diu a Els Matins TV3 que els interessos partidistes del PSC no poden posar en perill la salut de les persones "hem d'escoltar els experts, les dades són molt preocupants". Sobre investigar les finances del rei emèrit, Arrimadas creu que els lletrats del Congrés han de canviar de criteri, "vivim en un estat democràtic i el cap d'estat és com el d'altres països".

 • Els efectes colaterals de la nevada
  Veure vídeo

  Els efectes colaterals de la nevada

  La videovinyeta amb Ferran

 • Els efectes de la nova variant britànica de la Covid
  Veure vídeo

  Els efectes de la nova variant britànica de la Covid

  El biòleg i investigador del CSIC Iñaki Comas, que coordina la seqüenciació genòmica del virus a Espanya, diu que mentre s'està desplegant la vacuna cal mantenir les restriccions per evitar l'expansió de la nova variant britànica de la Covid, que té els mateixos efectes clínics, però és més contagiosa. Segons Comas, és més perillosa perquè una alta transmissió saturaria el sistema sanitari.

 • Mayka Navarro: "Preparaven un atemptat a França"
  Veure vídeo

  Mayka Navarro: "Preparaven un atemptat a França"

  La periodista Maika Navarro ens dona les últimes informacions sobre la primera operació contra el jihadisme del 2021, que va començar quan es va tenir coneixement de l'arribada d'un ciutadà algerià "potencialment perillós". Segons Navarro, el segon excombatent d'Estat Islamic que entra a Espanya en pastera. També explica com el major Trapero va fer un comunicat intern als Mossos per demanar més atenció a les persones sense sostre per detectar més casos de vulnerabilitat.

 • Joan Pons: "Els infermers al Regne Unit ens enfrontem a un tsunami"
  Veure vídeo

  Joan Pons: "Els infermers al Regne Unit ens enfrontem a un tsunami"

  Joan Pons, un infermer català a Sheffield, explica que la sanitat britànica està al límit i que un 10% del personal sanitari està de baixa. Diu que les properes 6 setmanes seran les pitjors en la seva vida professional al Regne Unit

 • Empatia per conciliar territoris
  Veure vídeo

  Empatia per conciliar territoris

  La nota de veu de la periodista Natza Farré se centra en l'etern conflicte poble/ciutat. La periodista creu que posar les mateixes normes de confinament als pobles "és una cagada", diu que només fa créixer les discrepàncies entre els habitants del camp i els de la ciutat, "depenem tots de tots, cal generar més empaties".

 • Temperatures extremes
  Veure vídeo

  Temperatures extremes

  Hem anat fins a Prades, on la temperatura ha arribat a 10,4 graus sota zero, el segon poble més fred avui a Catalunya després de Das, a la Cerdanya.

 • John Carlin: "Si prospera l''impeachment', s'eliminarà Trump de la política dels EUA"
  Veure vídeo

  John Carlin: "Si prospera l''impeachment', s'eliminarà Trump de la política dels EUA"

  El periodista britànic John Carlin analitza les possibilitats que prosperi l'"impeachment" a Donald Trump per incitació a la insurrecció. Creu que és un missatge per a futurs presidents de no traspassar la línea vermella de rebel·lar-se contra la Constitució i l'estat democràtic.

Anar al contingut