TOTS ELS CLIPS

 • La cursa per la vacuna de la Covid
  Veure vídeo

  La cursa per la vacuna de la Covid

  La videovinyeta amb Ermengol

 • Kilian Jornet: "La manera de viure dels esportistes també contamina"
  Veure vídeo

  Kilian Jornet: "La manera de viure dels esportistes també contamina"

  Kilian Jornet està disposat a renunciar a competicions esportives si comporten grans desplaçaments per evitar els efectes que tenen sobre el canvi climàtic. L'ultrafondista català, que encara no sap què farà esportivament la temporada que ve, s'ha abocat en la lluita contra el canvi climàtic a través de la seva fundació. L'objectiu és el finançament de projectes concrets d'enginyeria mediambiental, accions a la reforestació o de neteja en un lloc concret. Jornet planteja un canvi al món dels esdeveniments esportius, tant d'organització de viatges, com els elements de màrqueting, que també deixen molts residus.

 • Les amenaces reals de Trump a l'Orient Mitjà
  Veure vídeo

  Les amenaces reals de Trump a l'Orient Mitjà

  Joe Biden ocuparà la Casa Blanca, però Donald Trump enllesteix la feina pendent a territoris convulsos del Pròxim Orient. Des de Beirut, Txell Feixas ens explica com s'estan rebent les últimes accions de Trump a la zona.

 • Les dues cares de l'imam de Ripoll
  Veure vídeo

  Les dues cares de l'imam de Ripoll

  La periodista Anna Teixidor segueix el judici dels atemptats de l'agost del 2017. Explica què han dit en les últimes hores els qui coneixien bé l'imam de Ripoll, Abdelbaki es-Satty.

 • Uruguai: cas d'èxit en control de la Covid
  Veure vídeo

  Uruguai: cas d'èxit en control de la Covid

  El periodista Daniel Arbós explica com l'Uruguai ha aconseguit controlar la pandèmia de la Covid, sense experiència prèvia en altres pandèmies. Arbós també parla del que implica una major mobilitat a tot Catalunya durant el pont de la Puríssima. Diu que s'ha de canviar el discurs d'"hem de salvar el Nadal" pel d'"hem de salvar vides", perquè en cas contrari, si hi ha un augment de casos, es tornaran a les restriccions i tornarà a haver-hi una afectació econòmica. Coneixem el cas de l'Uruguai, on han aconseguit controlar la pandèmia.

 • L'atracament a la inversa
  Veure vídeo

  L'atracament a la inversa

  Sergi Pàmies ens porta una noticia d'un atracamant a una botiga en què el lladre acaba atenent al taulell. També porta una notícia del Diario de Pontevedra que explica una experiència de "cohousing sènior". Finalment, dissertem sobre un poble amb un nom curtíssim, que es diu "Y".

 • La pandèmia, laboratori per a la reforma horària
  Veure vídeo

  La pandèmia, laboratori per a la reforma horària

  El director de l'Oficina per a la Reforma Horària, Alexis Serra, anuncia que el 2021 es farà una macroenquesta sobre l'ús del temps per saber fins a quin punt hem variat els nostres hàbits durant la pandèmia. També conversem amb Fabian Mohedano, membre del Consell Assessor per la Reforma Horària

 • Kilian Jornet:"Estic molt millor i no sembla que sigui res molt greu"
  Veure vídeo

  Kilian Jornet:"Estic molt millor i no sembla que sigui res molt greu"

  El corredor de muntanya Kilian Jornet ha estat entrevistat avui al programa "Els matins", de TV3, després de no poder aconseguir el rècord de les 24 hores corrent en pista. Va abandonar i després el van hospitalitzar. Assegura que es troba bé, però encara està pendent de proves. No sap quan ho tornarà a intentar. Dona per acabada la temporada i només pensa a descansar.

 • Cap d'Any, videocalçotades i dues agendes per al 2021
  Veure vídeo

  Cap d'Any, videocalçotades i dues agendes per al 2021

  L'agenda de l'Albert Om ens porta a tornar a veure les imatges de Cap d'Any, l'alegria d'estrenar el 2020. També proposa fer videocalçotades per salvar el sector i defensa que el 2021 necessitarem dues agendes.

 • Laura Borràs: "Puigdemont ha de decidir quin lloc vol ocupar"
  Veure vídeo

  Laura Borràs: "Puigdemont ha de decidir quin lloc vol ocupar"

  La candidata de Junts x Catalunya a les eleccions del 14F, Laura Borràs, diu que és molt respectuosa i que Puigdemont ha de decidir quin lloc vol ocupar.

 • Les cases de colònies s'enfonsen
  Veure vídeo

  Les cases de colònies s'enfonsen

  Crit d'alerta de les cases de colònies, que han vist com els seus ingressos han caigut un 80% des del març. Sobreviuen amb els ERTOs i crèdits ICO. Demanen a la Generalitat un reconeixement de la seva tasca.

 • L'Argentina que ha acomiadat Maradona
  Veure vídeo

  L'Argentina que ha acomiadat Maradona

  El periodista John Carlin és a l'Argentina, on ha anat per copsar l'ambient després de la mort de Maradona. Li sembla trist que Maradona sigui el personatge que encarna el millor de l'Argentina.

 • L'equilibri al govern espanyol
  Veure vídeo

  L'equilibri al govern espanyol

  La videovinyeta d'El Chico Triste.

 • Òscar Camps: "La crisi a les Canàries no es pot tapar, s'ha d'apel.lar a la solidaritat europea"
  Veure vídeo

  Òscar Camps: "La crisi a les Canàries no es pot tapar, s'ha d'apel.lar a la solidaritat europea"

  El fundador i director de Proactiva Open Arms, Òscar Camps, diu que el govern español té por de la situació a les Canàries i no sap què fer. Segons Camps, la solució és demanar la solidaritat europea. Demana la creació de corredors humanitaris per donar una solució a les persones migrades atrapades als camps de refugiats del Mediterrani. Segons Camps, el fet que totes les causes contra l'ONG no hagin prosperat, s'ha creat una jurisprudencia i un canvi de mentalitat, i pronostica que aviat rescatar sreà bon vist, "ara ja és molt difícil d'amagar",

 • 120 catalans que han fet història
  Veure vídeo

  120 catalans que han fet història

  Parlem del llibre "Vides catalanes que han fet història", amb el seu autor, l'historiador Borja de Riquer, i també amb Joan B. Culla i Josep Ramoneda. El llibre és un recull 120 biografies de catalans, des dels romans fins a Montserrat Roig.

Anar al contingut