Albert Peters, Cercle de Directius de Parla Alemanya: "Demano disculpes, però Torrent ha d'entendre que hi ha preocupació"

Albert Peters, president del Cercle de Directius de Parla Alemanya del Círculo Ecuestre, ha demanat disculpes en directe pel to amb què es van dirigir ahir al president del Parlament, Roger Torrent. "Demano disculpes si el president es va sentir ofès, demanar la presó per a algú és passar-se, però ha d'entendre el missatge que hi ha preocupació". Ho ha afirmat en el cara a cara que ha mantingut avui al programa amb l'expresident Benach, present ahir a la trobada d'empresaris.

Peters ha assegurat també que els empresaris de parla alemanya que ell representa estan també molt molestos amb l'actuació del govern espanyol pel que fa a les seves inversions a Catalunya i que així els ho han fet saber a alts càrrecs de La Moncloa en més d'una ocasió.

Benach creu que malgrat les discrepàncies s'ha de mantenir obert el diàleg. "El repte immediat és cosir, recuperar l'economia i plantejar-se el futur amb solucions, parlant de tot sense límits". Per l'expresident, "la llibertat immediata dels presos seria el primer pas per cosir. No es pot ignorar la realitat de Catalunya".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3