Ada Colau: "Volem menys cotxes. Estem fent una inversió extraordinària en transport públic perquè sigui la millor alternativa"

Dos dies abans que arrenquin les festes de la Mercè, entrevistem l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La neteja, la seguretat i el turisme són les grans preocupacions dels barcelonins i han centrat bona part de l'entrevista. L'alcaldessa ha tornat a dir que està en contra de l'ampliació de l'aeroport del Prat perquè Barcelona no pot assumir els 20 milions de passatgers que arribarien i també ha dit que els creuers són una altra de les amenaces de la ciutat i que cal "limitar-los, igual que s'ha fet a Palma".

L'entrevista també ha abordat el model de ciutat i la lluita contra el cotxe particular. "L'Eixample és un circuit d'autopistes amb una contaminació inacceptable", diu Ada Colau. Per tant, "volem menys cotxes", ha dit, i ha destacat la "inversió extraordinària en transport públic perquè sigui la millor alternativa".

També ha parlat del problema del lloguer a la ciutat i ha assegurat que ha demanat solucions ràpides a la ministra.

Finalment, ha anunciat l'assistència de l'alcalde de Kíiv a les festes de la Mercè. "Volem aprofitar la festa per reivindicar la pau i donar suport a la gent d'Ucraïna", ha dit.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3