Ada Colau: "Els debats sobre la investidura el que estan fent és allargar el 155, ja coneixem els tics autoritaris del Partit Popular"

Per fer balanç de l'edició del Mobile World Congress, que va tancar ahir les seves portes, i també de l'actualitat política, Pere Bosch ha entrevistat avui l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau.

Sobre la notícia del dia, la renúncia "temporal" de Puigdemont en favor de Sànchez, ha afirmat que "té tot el dret a presentar-se, però una cosa és tenir-hi dret, cosa que a Catalunya no qüestiona ningú, i una altra és ser conscient de la situació en què estem. Els debats sobre la investidura el que estan fent és allargar el 155, ja coneixem els tics autoritaris del Partit Popular."

En relació amb el Mobile, l'alcaldessa Colau ha tret importància a la seva incomoditat en el sopar amb el rei després de negar-se a participar al besamans i ha assegurat que la fira tanca com un èxit, "malgrat que el PP, Cs i, malauradament el PSC opten per l'estratègia de la por. El 5G serà la quarta revolució industrial i Catalunya està molt ben posicionada en aquesta candidatura", ha afirmat.

Sobre l'aprovació dels pressupostos al consistori, que si no hi ha sorpreses s'aprovaran demà després que acabi avui la moció de censura sense un candidat alternatiu, Colau ha manifestat que "nosaltres volíem aprovar uns pressupostos amb un acord múltiple. El PSC es va despenjar en el darrer moment, suposo que perquè estava solgut pel trencament de govern pel 155".

També ha parlat de la lluita del seu equip a favor de la municipalització de l'aigua, contra al proliferació dels narcopisos, el preu abusiu dels lloguers a la ciutat i la picabaralla al consistori sobre la unificació del tramvia per la Diagonal. "Tenim consens social i metropolità per al tramvia. Només falla entre els grups municipals perquè estem en campanya" .

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3