La última prova

QUEDEN 3 CONCURSANTS I UN D'ELLS ÉS EL TALP


Només queden la Núria, la Gemma i el Ferran i un d'ells és El Talp. Els tres supervivents del programa hauran de fer una gimcana de proves a Barcelona i, al final del capítol, un d'ells quedarà eliminat. S'hauran acabat les sospites. Quedaran dos concursants: un és l'intrús; l'altre, el guanyador. Però els espectadors no ho sabran fins al dia 31.


Serà l'últim capítol en què els concursants han de respondre el qüestionari sobre El Talp. El moment clau perquè l'espectador pugui descobrir qui és El Talp és el mateix moment en què es faci l'eliminació d'un dels tres. El guanyador sabrà que és el guanyador, perquè sap que ell no és l'intrús, però no diran res, es mantindrà el misteri fins al capítol següent. Per això és important estar atent a la reacció dels dos finalistes.


Les proves

TAULES I TAULONS: els tres últims supervivents del Talp han de superar una estructura de taules, d'una banda a una altra de l'Arc del Triomf de Barcelona, passant d'una taula a una altra amb l'ajuda de dos taulons de fusta. A mig camí, descobriran que cal molt d'enginy i una mica de valor, quan un tauló sol no serveix per accedir a la taula següent... i que cal caminar sobre el buit.

EL METRO DELS ELIMINATS: els set eliminats en els capítols anteriors tornen per sorpresa al programa en una prova al metro de Barcelona que pot resultar decisiva en el desenllaç de la sèrie. El compromís del treball en equip estarà en perill davant de la possibilitat de guanyar el concurs posant en joc les amistats fetes durant tota la sèrie.

HABITACIONS AMB VISTES: un joc diabòlic, amb els tres personatges tancats cada un en una habitació d'hotel i amb la necessitat de descobrir-hi pistes i de transmetre-les als companys per poder superar una prova valorada en 6 mil euros. Com han de fer-ho si ni saben els números de les seves habitacions, una de les quals està completament a les fosques?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3