La terra

En la tercera edició d'"El Talp", els vuit concursants que queden hauran de superar més proves de risc, d'habilitat i d'intel·ligència a la Conca de Barberà.


Després de les eliminacions de la Montserrat i la Roser, aquesta setmana, la Núria, la Gemma, la Mònica, l'Engelbert, el Ferran, el Manel, el Josep i el Jaume hauran de superar en equips aquestes proves:

TRACTORS A CEGUES

Cada parella de concursants ha de portar un tractor per un itinerari complicat. Un porta el volant a cegues, l'altre el dirigeix a distància. Per passar la prova, han d'arribar tots al mateix temps.

LLIBRES SOBRE RODES

Els vuit concursants supervivents han de resoldre vertiginosament enigmes literaris a la biblioteca de Montblanc. Cada encert permetrà que un d'ells pugi a la tartana que fa un itinerari per la ciutat medieval. Quan acabi el circuit, tots hauran de ser dalt de la tartana.

COLLITA DEL 2003

Una immersió en la cultura del vi. La meitat dels concursants han d'aprendre a distingir les varietats del raïm mitjançant grans i fulles. Després, hauran de competir contra els campions locals trepitjant raïm. Els altres superaran la seva prova si saben apreciar les subtilitats dels vins en un tast gairebé a cegues.

I com sempre, un d'ells posarà pals a les rodes... És el talp

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3